📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ta pucha z browarem.. Lewitacja 10/10
Ja myślałem że rozjebie się kiedy kiep mu do zbiornika z paliwem wpadnie... Piwo za siurpryzę
głest napisał/a:
Ja myślałem że rozjebie się kiedy kiep mu do zbiornika z paliwem wpadnie... Piwo za siurpryzę
"siupryzę" to mu zrobił kierowca
Kurwa, tak browara wziąć i zmarnować... Ludzie to jednak przyzwoitości nie mają.
Można powiedzieć Palenie zabija
Zamiast butów tylko piwo zostalo po chlopie, szkoda browarka
to są te nowe zabezpieczenia przeciwko pijanym kierowcom. Jak tylko system wyczuje alko od razu eliminuje delikwenta, zanim on wyeliminuje innych uczestników ruchu wraz z sobą.
Powinni to też u nas wprowadzić
Powinni to też u nas wprowadzić
"Dla niecierpliwych od 0:25"
Lepiej oglądajcie całe. Tym razem te 25 sekund doskonale buduje napięcie przed spektakularnym finałem
Lepiej oglądajcie całe. Tym razem te 25 sekund doskonale buduje napięcie przed spektakularnym finałem
nowynick napisał/a:
siupryzę" to mu zrobił kierowca
Siurpryzę to mu stara zrobiła, bo za słabo skakała na pięty z taboretu jak go w dupie nosiła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów