📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Normalnie jak jakiś głupi pies albo kot... a to tylko kobieta.
Jak można nie zauważyć szyby??
Ona inteligencją dorównuje tym muchą co w letni poranek odbijają się o szybę piekarnika.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
FiLiPeKkkkkk napisał/a:
Kurwa! Kartuska na gdańskich siedlcach. Moja dzielnica. Jak zwykle można liczyć na pokaz inteligencji sąsiadów. Polać jej !
haha to witam bo i moja ;D ale tej cipy to nie kojarze ;D
T3RMINATOR napisał/a:
Ona inteligencją dorównuje tym muchą co w letni poranek odbijają się o szybę piekarnika.
Też inteligencją nie powalasz.
Terminator już nie raz udowodnił swój brak inteligencji. Nie ciśnij go.
Justynka99 napisał/a:
Też inteligencją nie powalasz.
Tak dla jasności, ortografia nie ma nic wspólnego z inteligencją. Są osoby o zdecydowanie wyższym ilorazie inteligencji, które szkół nie skończyły. Ty inteligencie za trzy grosze, który standardowo myli wiedzę z inteligencją.
dyhayne napisał/a:
Tak dla jasności, ortografia nie ma nic wspólnego z inteligencją. Są osoby o zdecydowanie wyższym ilorazie inteligencji, które szkół nie skończyły. Ty inteligencie za trzy grosze, który standardowo myli wiedzę z inteligencją.
Jasne, wiedza to nie inteligencja. Ale jeżeli używasz języka polskiego, a nie jesteś się go w stanie nauczyć to świadczy to o braku predyspozycji do przyswajania wiedzy, czyli w uproszczeniu - braku inteligencji. Co innego, gdybyśmy mówili o Ukraińcu po 3 miesiącach w Polsce, bo wtedy takie błędy są uzasadnione.
Niech się ta pani z samochodu swoimi wpadkami po chwali chyba będą fajniejsze dla naszej zacnej społeczności niż ta pani odbijająca się od szyby jak komar
Ale ta babka ma fajny głos taki "staropolski" jak w starych polskich filmach gdzie mikrofony były chujowe itd.
Nie wiem dlaczego, ale lubię zwracać uwagę na kobiecy głos a rzadko się zdarza, że kobiecy głos mi się podoba a tu proszę Najgorszy jest taki piskliwy babski głos...
Pamiętam jeszcze w gimbazjum była dziewczyna, która miała właśnie bardzo podobny głos do tej kobity z nagrania i mimo to, że ona nie była jakoś specjalnie atrakcyjna oraz miała w chuj przejebane nazwisko to i tak miała coś w sobie... Wtedy nie wiedziałem o co chodzi i czym było to "coś" a dopiero w późniejszych latach zrozumiałem, że to chodzi właśnie o głos także tak jak maiłbym wybierać pomiedzy kobieta 7-ką z fajnym głosem a 9-ką z chujowym to wybrałbym zawsze 7 z fajnym głosem Oczywiście jedyne co mogę wybrać to kurwę na roxie, ale zawsze cos
Nie wiem dlaczego, ale lubię zwracać uwagę na kobiecy głos a rzadko się zdarza, że kobiecy głos mi się podoba a tu proszę Najgorszy jest taki piskliwy babski głos...
Pamiętam jeszcze w gimbazjum była dziewczyna, która miała właśnie bardzo podobny głos do tej kobity z nagrania i mimo to, że ona nie była jakoś specjalnie atrakcyjna oraz miała w chuj przejebane nazwisko to i tak miała coś w sobie... Wtedy nie wiedziałem o co chodzi i czym było to "coś" a dopiero w późniejszych latach zrozumiałem, że to chodzi właśnie o głos także tak jak maiłbym wybierać pomiedzy kobieta 7-ką z fajnym głosem a 9-ką z chujowym to wybrałbym zawsze 7 z fajnym głosem Oczywiście jedyne co mogę wybrać to kurwę na roxie, ale zawsze cos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów