📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
3 razy Miss zajebać to trzeba mieć pecha....
moze w koncu pojawily sie i odezwaly ludzkie geny i to co widzimy to wewnatrzna walka z samym sobą...
czesc ludzka stara sie powstrzymac a czesc to wiadoma jaka kaze mu napierdalac lapami
czesc ludzka stara sie powstrzymac a czesc to wiadoma jaka kaze mu napierdalac lapami
Walczy z myślami.
W sumie co ja pierdolę? Od kiedy, to czarnuch myśli?
W sumie co ja pierdolę? Od kiedy, to czarnuch myśli?
on przecież odganiał od niego muchy-- jebało jak w ZOO
Pancze ma niezłe, tylko trochę ślepy jest...
Bo Boss wsadził wszystkie staty w evasion.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Celność 1
Kradzież 9
Łotrzyk: słabo bije się wręcz, ale lockpick na 10.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów