Po raz kolejny oberwało się Ursuli von der Robalen
Po raz kolejny oberwało się Ursuli von der Robalen
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahahahahahaaha jakie qrwa głosowanie?!
Nie odróżniasz przemówienia od głosowania? To się nie udzielaj, a nie układasz tu własne historie...
Wariaci, kto wam płaci?
Kurwa skąd się tacy użytkownicy tu biorą
Teraz czekamy co powie na temat wujka Putina.
Wypierdalać z tą konfederuską pyskatą szmatą. Taka Unia zła, ale w Brukseli fajnie się żyje i euro chętnie się przytula.
Niech wypierdala do Putina do Dumy reprezentować Polskę.
P.s. jak byłem mały i pryszczaty to teź mi się Korwin podobał, ale wyrosłem i zmądrzałem.
Interesuje mnie podejście twoje i tobie podobnym w kwestii politycznej. Czy uważasz, że każda osoba będąca w danej partii jest zrośnięta mózgiem z wszystkimi innymi członkami danej partii i nie ma swojego zdania na konkretny temat i trzeba im wszystkim przyklejać jedną łatkę? Cała konfederacja to korwin no nie?
Jakie kłamstwa zostały użyte w wypowiedzi Ewy, że tak merytorycznie po niej pojechałeś? Chyba po to się jest kurwa w sejmie/parlamencie, żeby oddawać głos i się wypowiadać, a nie klepać wszystko co większość próbuje przeforsować, czy się mylę? Według ciebie trzeba siedzieć cicho i przyjmować wszystko co unia podsuwa, bo inaczej się jest za putinem? Paranoja.
Teraz czekamy co powie na temat wujka Putina.
Wypierdalać z tą konfederuską pyskatą szmatą. Taka Unia zła, ale w Brukseli fajnie się żyje i euro chętnie się przytula.
Niech wypierdala do Putina do Dumy reprezentować Polskę.
P.s. jak byłem mały i pryszczaty to teź mi się Korwin podobał, ale wyrosłem i zmądrzałem.
Two chłopak wie, jakie bzdety wypisujesz w necie?
Interesuje mnie podejście twoje i tobie podobnym w kwestii politycznej. Czy uważasz, że każda osoba będąca w danej partii jest zrośnięta mózgiem z wszystkimi innymi członkami danej partii i nie ma swojego zdania na konkretny temat i trzeba im wszystkim przyklejać jedną łatkę? Cała konfederacja to korwin no nie?
Akurat w kwestii POLEXITU i likwidacji UE to w konfie panuje jenomyślność.
W sprawach takich jak zielony ład, pakt migracyjny czy polityka klimatyczna również bliżej im do kacapów niż cywilizawanej Europy.
Jakie kłamstwa zostały użyte w wypowiedzi Ewy, że tak merytorycznie po niej pojechałeś? Chyba po to się jest kurwa w sejmie/parlamencie, żeby oddawać głos i się wypowiadać, a nie klepać wszystko co większość próbuje przeforsować, czy się mylę?
Chociażby już w pierwszym zdaniu było kłamstwo, co zostało potem obnażone w głosowaniu - gdzie wybrano Panią Ursulę na następną kadencję jeszcze większą ilością głosów niż poprzednio.
Ta szczekaczka tylko kompromituje się takimi wystąpieniami w tej poważnej instytucji...
hahahahahahahaaha jakie qrwa głosowanie?!
Nie odróżniasz przemówienia od głosowania? To się nie udzielaj, a nie układasz tu własne historie...
Wariaci, kto wam płaci?
chodzi o głosowanie tajne gdzie wybrano Ursule pajacu xD
Akurat w kwestii POLEXITU i likwidacji UE to w konfie panuje jenomyślność.
W sprawach takich jak zielony ład, pakt migracyjny czy polityka klimatyczna również bliżej im do kacapów niż cywilizawanej Europy.
Chociażby już w pierwszym zdaniu było kłamstwo, co zostało potem obnażone w głosowaniu - gdzie wybrano Panią Ursulę na następną kadencję jeszcze większą ilością głosów niż poprzednio.
Ta szczekaczka tylko kompromituje się takimi wystąpieniami w tej poważnej instytucji...
No zajebiście cywilizowana ta europa, zwłaszcza z kilkoma milionami kryminału z afryki i bliskiego wschodu.
Mozesz nam tu wytłumaczyć co jest złego w konfederacji w sprawie jednomyślności z zielonym ładem i paktem migracyjnym? Odnośnie polexitu nie jeden polityk konfederacji tłumaczył się ze słów Korwina i nie koniecznie są za wyprowadzaniem Polski z UE. Ale jak sie kurwa dostaje ucięte wypowiedzi w spierdolonych wiadomościach to co ty mozesz więcej wiedzieć. Bosak to kilku dziennikarzom tlumaczyl że chcą unii takiej do jakiej wchodziliśmy a nie takiej jak sobie ją zmienili na przestrzeni ostatnich kilku lat. Jesteś albo za młody szczeniak albo kurwa niedorozwój skoro nie pamiętasz jak działała unia kiedy Polska przystępowała do niej.
Takim debilom jak ty życzę abyś w tej cywilizowanej europie płacił za energie elektryczną 3 razy drozej, żeby ci naliczyli kare za ogrzewanie, zabronili wjeżdżać autem do miasta, albo lepiej, dojebali taki podatek na auto zebys nawet o nim nie myślał. Na koniec nie zapomnij o utrzymaniu z podatków sąsiadów z afryki którzy będą ubogacać twoją okolicę.
chodzi o głosowanie tajne gdzie wybrano Ursule pajacu xD
Powiedz mi pajacu, co ma wspólnego "Pierwsze wystąpienie Ewy Zajączkowskiej-Hernik" z jakimś glosowaniem?!
Powiedz mi pajacu, co ma wspólnego "Pierwsze wystąpienie Ewy Zajączkowskiej-Hernik" z jakimś glosowaniem?!
kurwa! nie odpowiadajcie mu więcej, proszę!
Czyli mają nic nie gadać? Jak w takim razie pozyskać głosy wyborców z mózgiem?
Legutko w poprzedniej kadencji PE nie takie przemowy miał i co? Już go nie ma w PE, w kampanii wyborczej nikt nie wspominał o jego wspaniałych przemówieniach bo one nic tam nie znaczą do tego stopnia że po tej przemowie Zajączkowskiej von der layen i tak została wybrana na przewodniczącą KE, a do tego mówiła że jeszcze bardziej podkręci zielony zamordyzm, tyle dają przemowy takie jak Zajączkowskiej. Tzn. nie twierdzę że nie należy tak przemawiać tylko należy przy tym mieć świadomość że one nic nie dają oprócz podniecania się nimi prawicowców, lewicowców, itd.
pajacu skoro nie kojarzysz debaty przed głosowaniem to już Twoja sprawa 🤣
kurwa! nie odpowiadajcie mu więcej, proszę!
Jak się wpierdalasz w dyskusje to odpowiedz na pytanie: W której sekundzie filmu jest głosowanie albo europosłanka mówi o głosowaniu?!
Wykształciuch po gimbazie tylko szczekać potrafi i to nie na temat...
[ Dodano 2024-07-19, 19:02 ]
W której sekundzie filmu jest głosowanie albo europosłanka mówi o głosowaniu?!
Pajacu. W której sekundzie filmu jest głosowanie albo europosłanka mówi o głosowaniu?!
Ciemnogród pierdolony...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów