📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie wiem czemu ludzie jarają się kotami. Jeże są zajebiste!
kurwa do konca myslałem ze sie zrobi w kulke
Jeże są zajebiste
Gnojki kolczaste tak się składają do obrony i kiedy tylko ich lekko muśniesz po kolcach to zaczynają podskakiwać, skurwole z nich ostre bo nie myją kolców i się goi tygodniami...
- to jest kolcok
- nie to jest spilok
- dupa - to ani kolcok ani spilok ino iglok!
- nie to jest spilok
- dupa - to ani kolcok ani spilok ino iglok!
Piękny lipcowy dzień. Las, ćwierkanie ptaków, gdzieniegdzie przebiegnie sarenka, w tle słychać stukanie dzięcioła. Nagle przez las w szaleńczym tempie przesunęła się potężna chmura kurzu, wszystkie zwierzęta uciekły w popłochu. Tumult, hałas, niczego nie widać. Chmura zatrzymuje się na leśnej polanie, kurz powoli opada i wyłaniają się dziesiątki, setki jeży… Sapią, dyszą, łapią oddech. Tylko jeden, który prowadził tabun błogo się uśmiecha i z zachwytem odwraca się do pozostałych:
— Jak mustangi k*rwa, nie?!
Piękny lipcowy dzień. Las, ćwierkanie ptaków, gdzieniegdzie przebiegnie sarenka, w tle słychać stukanie dzięcioła. Nagle przez las w szaleńczym tempie przesunęła się potężna chmura kurzu, wszystkie zwierzęta uciekły w popłochu. Tumult, hałas, niczego nie widać. Chmura zatrzymuje się na leśnej polanie, kurz powoli opada i wyłaniają się dziesiątki, setki jeży… Sapią, dyszą, łapią oddech. Tylko jeden, który prowadził tabun błogo się uśmiecha i z zachwytem odwraca się do pozostałych:
— Jak mustangi k*rwa, nie?!
Ciekaw jestem reakcji tego gościa, jakby mu ktoś tak nad uchem srał, czy dalej by był taki szczęśliwy
Jak ktoś coś mówi/pisze/nakręci ciekawego to ma kilka piw, ale jak jebany jeżyk kuli się po podłodze, no to kurwa nagle można by mały browar otworzyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów