📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
masz racje ...no comment
Kurwa jak jebany Harry Potter xD
... twoja stara
Ogólnie rzecz biorąc, zakładając ze myśląc o tym i oglądając tak naprawdę zachodzi się w głowę, czy na pewno to co się robi i co przy tym jest słuszne nie można zaprzeczać, mając przed sobą monitor spekulując nad innymi możliwościami tak naprawdę nie wiedząc czy na pewno to co robimy jest słuszne nie mogę z całą pewnością powiedzieć czy mi się podobało, jednak skłamał bym mówiąc, ze mogło mi się to podobać lub nie dlatego nie wiem czy na pewno ten filmik jest fajny czy też nieâŚ
Ogólnie rzecz biorąc, zakładając ze myśląc o tym i oglądając tak naprawdę zachodzi się w głowę, czy na pewno to co się robi i co przy tym jest słuszne nie można zaprzeczać, mając przed sobą monitor spekulując nad innymi możliwościami tak naprawdę nie wiedząc czy na pewno to co robimy jest słuszne nie mogę z całą pewnością powiedzieć czy mi się podobało, jednak skłamał bym mówiąc, ze mogło mi się to podobać lub nie dlatego nie wiem czy na pewno ten filmik jest fajny czy też nieâŚ
on na serio leciał?
Niech ktoś zrobi gifa z tego "lotu", błagam!
Fail kurwa ! A wy o jakiś Harry pojebach i shreku kurwa strona spada na psy przez takich jak wy !
ciśnij malina na pudelka jak ci sie nie podoba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów