Film został zrobiony ku przestrodze.
Film został zrobiony ku przestrodze.
Na zbyt ciasne mózgi polecam Obszczylax. Jak Gwozdzikowa.
Kurwa, ludzie. Jeżdżę samochodem i czasem rowerem, nigdy bym nie wpadł na tak pokurwiony pomysł, żeby "zza winkla" wjebać się na przejście dla pieszych lub nawet przejazd dla rowerzystów. Zrozumcie, pizdy, że kierowca nie widzi 360* i nie wie, że właśnie mu się ktoś wpierdoli pod maskę. Jeśli przejście jest puste to odruchowo dodaje się gazu - wtedy czas reakcji do zahamowania jest trochę dłuższy i nie ma opcji zatrzymać pojazd od razu.
WIELKI BIAŁY NAPISPedalarze w Warszawie to podludzie. Teraz zamierzają w stolicy zwęzić główną przelotówkę na Ursynowie, żeby te kurwocioty miały miejsce do jazdy. Konkretnie chodzi o ulicę Komisji Edukacji Narodowej. Po obu stronach jest w chuj miejsca, ale nie... Trzeba zwęzić, żeby te pizdy jeździły tak, jak te na tym filmie. Obie Pragi pocięte są tym dróżkami, a te chuje i tak pedałują ulicami pomiędzy samochodami.
Widzę, że mój sąsiad KEN to ogólnie jedna wielka trasa rowerowa na całej długości, ale to co niektóre pizdy na dwóch kółkach odpierdalają to przechodzi ludzkie pojęcie.
Jadąc samochodem zawsze trzeba takiego mijać robiąc delikatne zamieszanie na pasie obok, bo odstęp trzeba zachować - i to jest ok! ALE, gdy stoi się na światłach, w 95% przypadków ten czarny pomiot, znowu wpierdala się na sam początek, przez co wszystko zaczyna się od nowa... no kurwa!
Jeszcze tylko brakuje żeby sobie po autostradzie zaczęli jeździć.
Nie rozumiem tej akcji co motocyklista wjechał na rondo i został strąbiony? Dziwne, przecież zdążył wjechać i wcale nie przeszkodził w niczym gosciowi w samochodzie z lewej. Takie dopierdalanie się na siłę, a ronda od tego są, żeby wjeżdżać na suwak.
Według mnie było za blisko ( choć nie wiemy czy został za to strąbiony ), gdyby to był samochód to jeszcze, ale jak trafisz takiego motocyklistę, to prawie na pewno go uszkodzisz, ja bym go strąbił dla jego własnego dobra.
Trzeba jeździć z marginesem bezpieczeństwa.
Według mnie było za blisko ( choć nie wiemy czy został za to strąbiony ), gdyby to był samochód to jeszcze, ale jak trafisz takiego motocyklistę, to prawie na pewno go uszkodzisz, ja bym go strąbił dla jego własnego dobra.
Trzeba jeździć z marginesem bezpieczeństwa.
ten w aucie nawet przyhamowac nie musial...
to jest dopierdalanie sie na sile wlasnie. ma kilka metrow zapasu ale trabnie bo trzeba czekac az ksiaze raczy laskawie przejechac bo ma pierwszenstwo
0:15 sekunda wina kierowcy
0:50 rowerzysta mial zielone, a jest uprzywilejowany
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
0:50 rowerzysta mial zielone, a jest uprzywilejowany
Zesrany jest. Gdyby miał odrobinę pojęcia, ile widzi taki kierowca autobusu, to by przepuścił ten autobus i wszyscy byliby zadowoleni. To nie, lepiej się wjebać pod koła prosto z martwej strefy widzenia kierowcy. Szkoda, że obok autobusu na drugim pasie się nie czaiło jakieś BMW, dopiero mogło być śmiesznie