📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Znów źle przetłumaczony angielski tytuł ... :p
Christ 2 Crucify This to na pewno nie będzie ani Jezus na wesoło ani Pasja 2
Christ 2 Crucify This to na pewno nie będzie ani Jezus na wesoło ani Pasja 2
Ale oczywiscie piwo za nasmiewanie się z wiary.
www youtube com/watch?v=N21N9Zwg3MI
terminator3: the jezus
www youtube com/watch?v=N21N9Zwg3MI
wortor napisał/a:
Wiara w niebieskiego bożka w 3 osobach i gadające węże została mocno obśmiana w FG, a to co wrzuciłeś to bardzo delikatny pojazd.
Możesz mi podać przykłady? Jakoś nigdy nie zauważyłem potężnego hejtowania wiary chrześcijańskiej w wydaniu FG a oglądam go od 3 sezonu(do wcześniejszych nie miałem serca wrócić z racji prymitywności kreski). Family Guy hejtuje jak Terry Pratchett, do tego jest pokurwiony równie mocno jak sadistic ale nie widziałem akurat wielkich uczuć do gadających węży i boga w trzech postaciach. Bardziej ich uczłowieczanie niż hejtowanie.
Poza tym, jeżeli oglądasz family guy'a to real hejty lecą tam na żydowskie zachowania.
W sumie hejty lecą tam na wszystko. Niczym Terry Pratchett obśmiewają tam każdą cechę ludzkości więc nie rozumiem skąd u ciebie ta nutka wrogości do chrześcijaństwa w przykładzie fg. Gdyby nie religia młody gimnazjalisto to dzisiaj żyłbyś w świecie pozbawionym wszelkich wartości moralnych. Pod tą przykrywką wiary w Boga(or bogów- zależy od religii) masz przykłady jak żyć dobrze i pracować nad sobą. I kiedyś (bo na pewno nie dzisiaj, nawet nie zamierzam cię jakoś ukierunkowywać) zrozumiesz, że to czego uczy wiara to nie tylko ślepe oddanie w ,,bożków".
Dodam jeszcze do tego ze pierdolenie w stylu:
Cytat:
Pod tą przykrywką wiary w Boga(or bogów- zależy od religii) masz przykłady jak żyć dobrze i pracować nad sobą
po pierwsze automatycznie dyskredytuje cie jako czlowieka uzwajacego mozgu, a po drugie jest jest jednym z najglupszych argumentow uzywanych przez katoli by bronic swojej zalosnej wiary.
No ale chuj z tym i tak nie przyjmiesz do siebie faktów wiec ide pakowac plecak bo jutro sprawdzian z przyrody. Pis out
Musisz być taki oświecony...
Moralność nie jest wytworem religii.
up@ dokładnie, religie kradły ludzkie emocje i zachowania jako przypisane tylko im
za zbite z krzyżaka piwo!
— Albert Einstein
za zbite z krzyżaka piwo!
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów