Według chrześcijan Jezus zawsze cię kocha – czy tego chcesz, czy nie. Brzmi jak gwałt.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co niedziele masz jego ciało w swoim ciele
Brüste, mamusia też będzie cię zawsze kochała. Czy tego chcesz czy nie. Czy jej wyszedłeś, czy nie.
Proponuję skończyć to pierdolenie na temat religii. Każdy wierzy w co chce, czy to w istnienie któregoś z bogów, czy jego nieistnienie. Jeśli ktoś nie narzuca mi swojej wiary na siłę, to wszystko jest git.
Witajcie katole!
Chciałbym was prosić o nie spinanie dupska w każdym temacie o waszej religii bo pierdolicie smuty na każdym możliwym kroku, a sami dajecie wszystkim dookoła przykład, że jesteście najzwyczajniej w świecie zjebani. Taki moi państwo, jesteście prymitywną grupą społeczną która od 2000 lat ewoluowała tylko w modzie u nie nosicie już sandałów. Miejcie trochę dystansu do wiary kurwa. Nikt Wam tym dowcipem nie zabił papieża przecież.
Chciałbym was prosić o nie spinanie dupska w każdym temacie o waszej religii bo pierdolicie smuty na każdym możliwym kroku, a sami dajecie wszystkim dookoła przykład, że jesteście najzwyczajniej w świecie zjebani. Taki moi państwo, jesteście prymitywną grupą społeczną która od 2000 lat ewoluowała tylko w modzie u nie nosicie już sandałów. Miejcie trochę dystansu do wiary kurwa. Nikt Wam tym dowcipem nie zabił papieża przecież.
no ale kurwa. To tylko miłość fizyczna istnieje?
A może o czymś nie słyszałem i istnieje gwałt niefizyczny?
Ten "dowcip" się tak trzyma dupy jak cała biblia.
Satan napisał/a:
no ale kurwa. To tylko miłość fizyczna istnieje?
Takie są niektóre dowcipy. Takie głupie, że aż śmieszne
Jesus loves you, great thing to hear in church but horrible thing to hear in Mexican prison...
No jak można żartować z Jezusa? Wydaje się Wam, że gdzie jesteście? Na sadisticu?
Po Koranie jak się jeździ wte i nazad to fajnie, ale ruszyć Jezuska to włożyć kij w mrowisko.
Gratuluję tylko zajebistego poczucia humoru które pozwala się śmiać z każdego byle nie z siebie.
Po Koranie jak się jeździ wte i nazad to fajnie, ale ruszyć Jezuska to włożyć kij w mrowisko.
Gratuluję tylko zajebistego poczucia humoru które pozwala się śmiać z każdego byle nie z siebie.
te pierdolenie o jezusie i wierze w boga juz wyglada jak wolanie uposledzonych o szybką śmierć.
nie wierzysz twoja sprawa, ktos wierzy jego sprawa. Nie masz czym zaimponowac to tym tez ci sie nie uda
nie wierzysz twoja sprawa, ktos wierzy jego sprawa. Nie masz czym zaimponowac to tym tez ci sie nie uda
A mnie zastanawia, dlaczego, skoro Bóg jest taki miłosierny i nie chce żadnych hołdów to czemu do uja w kościołach co tydzień ludzie klękają przed nim i drą się jak bardzo są mu oddani, wierni i posłuszni...
Nie rozumiem, po co, co niedziela napieprzać "Wierzę w Boga" czy inne "Ojcze nasz"... Skoro w pozostałe dni nie zachowuje się większości 10 przykazań...
Nie rozumiem, po co, co niedziela napieprzać "Wierzę w Boga" czy inne "Ojcze nasz"... Skoro w pozostałe dni nie zachowuje się większości 10 przykazań...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów