18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chleb razowy 2012-11-11, 22:06
Ja tą panią popieram we wszystkim (powtarzam: wszystkim!) co mówi. Tak trzymać proszę pani!
Zgłoś
djoshin 2012-11-11, 22:09 10
zajebisty ma słuch słyszała głosy przerażonych osob lecących w środku tupolewa oddalonego o setki kilometrów od niej
Zgłoś
lapsikoss 2012-11-11, 22:09 61
Można się śmiać ze sposobu w jaki przekazuje informacje, ale pewnie ma rację w niektórych sprawach. To, że mówi chaotycznie wynika z podniecenia, że ktoś w końcu jej słucha, a nie wysyła do psychiatryka, czy do grobu.
Szczególnie w takich okolicach szacunek do starszych jest zerowy i ci ludzie są zastraszeni i nieszczęśliwi.
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-11, 22:11 1
Śmiać się nie ma z czego, wszyscy będziemy kiedyś starzy. Choć ja chyba wolałbym umrzeć wcześniej w pełnej świadomości niż być moherem
Zgłoś
W................n 2012-11-11, 22:20 8
Brak szacunku dla starszego człowieka, postaw się na jej miejscu żyjesz za psie pieniądze, zdrowie już nie to samo. I chciej mięjąc 87lat być w tak dobrej kondycji jak ona.
Zgłoś
K................a 2012-11-11, 23:02 1
Jak będę taki głupi na starość to poddam się eutanazji.
Zgłoś
Moreq 2012-11-11, 23:04 6
i chuj świadek naoczny.
Rząd udupiony, spisek na pełnej kurwie.
Zgłoś
P................3 2012-11-11, 23:15
Następczyni Baśki
Zgłoś
matig 2012-11-11, 23:22 11
do mnie trzeba grzecznie SUKO!!!
Zgłoś
l................1 2012-11-11, 23:28 11
ile ona zaliczyła come back'ów w trakcie tych 2 minut
Zgłoś
Sorg 2012-11-11, 23:45
Babcia się wkurwiła na administrację, ot co
Zgłoś
maydayovsky 2012-11-12, 0:03
Komentarz kamerzysty podsumował wszystko. Mistrz
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-12, 0:23 15
Koniec Świata napisał/a:

Jak będę taki głupi na starość to poddam się eutanazji.

Już jesteś głupi, łagodnie rzecz ujmując, więc najlepiej zrób to teraz.
Zgłoś
Lasarr 2012-11-12, 0:55 2
Nie no wzorowy katolik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem