Praktyczne zastosowanie Jezusa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja tam w tą lukę co innego bym zmieścił...
śmierdzi fejkiem - druga linijka od dołu powinna się zlikwidować!
Trochę dystansu mości Panowie
Czekam na głębokie wyznania katolików wobec tego obrazka.
Te wasze kawały o religii trzymają poziom tych o seksie opowiadanych w gimnazjum. Gdyby nie tematyka to nie byłoby żadnych "plusów". Widziałem kilka śmiesznych, ale większość jest równie chujowa jak ten.
Kurwa wklei ktoś śmieszny obrazek z jezusem to katolików brak, ale wklej taki z papieżem to zaraz się kurwa ich zleci w chuj :/
@UP Papierz reprezentuje kosciol, a kosciol to tylko instytucja, zdziwi cie moze fakt ze jest w chuj ludzi wierzacych, a ktorzy nie akceptuja zwierzchnictwa kosciola, jak np. ja, dlatego drwiny z religi mnie wkurwiaja a drwiny z kosciola czy tam ksiezy lataja mi kolo dupy...
Antyklerykalizm, jak by kogos interesowalo...
pl.wikipedia.org/wiki/Antyklerykalizm
Nienawisc do religi ma taki sam sens jak nienawisc do policji kretynskiego pokolenia pojebanego JP, a nienawisc do kosciola moze byc w istocie sensowna i uzasadniona. No i oczywiscie ludzie ktorym do zycia wystarczy "browarek", fajki i wodeczka, ktorych jedynym celem w zyciu jest sie napierdolic a potem chwalic jacy to sa kozacy, nie sa skorzy do przemyslen lekko filozoficznych, leciutko nawet, odrzucaja i hejtuja religie nie wiadomo dla czego, no coz, w koncu z debilami sie nie dyskutuje, idiotyzmu nie wyleczy, a glebsze przemyslenia czy teorie naukowe na te tematy sa takim ludziom baaardzo obce. Cos mi sie wydaje ze ten typ czlowieka powinien nosic jego stara nazwe, mianowicie: czlowiek, kurwasz mac pierwotny...
Dodam jeszcze ze w pelni szanuje ateizm tj. czysta jego postac...
Cd. obrazka - nie hejtuje bo chuj mi to da, ale piwa nie ma bo lipa ;p nawet jak bym sie nabijal z religi piwka bym nie dal, bo - tu sie powtorze: obrazek = chujnia : (
Antyklerykalizm, jak by kogos interesowalo...
pl.wikipedia.org/wiki/Antyklerykalizm
Nienawisc do religi ma taki sam sens jak nienawisc do policji kretynskiego pokolenia pojebanego JP, a nienawisc do kosciola moze byc w istocie sensowna i uzasadniona. No i oczywiscie ludzie ktorym do zycia wystarczy "browarek", fajki i wodeczka, ktorych jedynym celem w zyciu jest sie napierdolic a potem chwalic jacy to sa kozacy, nie sa skorzy do przemyslen lekko filozoficznych, leciutko nawet, odrzucaja i hejtuja religie nie wiadomo dla czego, no coz, w koncu z debilami sie nie dyskutuje, idiotyzmu nie wyleczy, a glebsze przemyslenia czy teorie naukowe na te tematy sa takim ludziom baaardzo obce. Cos mi sie wydaje ze ten typ czlowieka powinien nosic jego stara nazwe, mianowicie: czlowiek, kurwasz mac pierwotny...
Dodam jeszcze ze w pelni szanuje ateizm tj. czysta jego postac...
Cd. obrazka - nie hejtuje bo chuj mi to da, ale piwa nie ma bo lipa ;p nawet jak bym sie nabijal z religi piwka bym nie dal, bo - tu sie powtorze: obrazek = chujnia : (
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów