📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no.. a pedały twierdzą, że się nie da i że to nie choroba
Jezus mógłby odwiedzić ziemię drugi raz i wyleczyć tych wszystkich jebanych zboczeńców.
Spoko, ale w pierwszej kolejności niepełnosprawni intelektualnie i wierzący.
Niech ten jezusek wyleczy nam Polskę, przecież jesteśmy tak bardzo katolickim krajem...
Muszą mieć tam w niebie z nas niezłą pompę skoro tak się modli sporo Polaków, a tu chujnia Kaczor Donald z ekipą rozpierdalają mimo, że jest rozpierdol.
Często pojawia się słowo brzmiące "strejt"
co ono oznacza :? tłumacz mi nie pomógł niestety
Straight= heteroseksualny
Mówcie co chcecie ale Jezus sam był gejem. Otaczał się samymi facetami. To wiele w sumie tłumaczy. To całe "miłuj bliźniego".
@up
Zabawne że Twój komentarz nie wzbudza żadnego oburzenia, chociaż obraziłeś Boga. Gdybyś napisał że papież (JP II, innych można obrażać) był gejem to "chrześcijanie" zjedliby Cie przez internet.
Zabawne że Twój komentarz nie wzbudza żadnego oburzenia, chociaż obraziłeś Boga. Gdybyś napisał że papież (JP II, innych można obrażać) był gejem to "chrześcijanie" zjedliby Cie przez internet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów