- Dobry Jezu, a na szpanie...
- Dobry Jezu, a na szpanie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uu, pierwsza odpowiedź i już wyzywanie rodziców? Aj, ty żałosna pizdeczko bita w szkole przez kolegów...
bita nie bita honorowo stawałem do walki, kiedy to ty wręcz odwrotnie przyjmowałeś kolejne porcje spermy swoich starszych kolegów z rocznika wyżej.
honorowo stawałem do walki
Sosnowiec_jest_be ze swoim chłopakiem nudzili się w łóżku. W końcu zaproponował:
- Dawaj, szermierka na kutasy!
I zaczęli walczyć, aż w końcu chłopak nie wytrzymał i spuścił się Sosnowiec_jest_be na brzuch. Na to Sosnowiec_jest_be odwraca się tyłem, wypina dupę i mówi:
- Zraniłeś. Dobij!
Sosnowiec_jest_be ze swoim chłopakiem nudzili się w łóżku. W końcu zaproponował:
- Dawaj, szermierka na kutasy!
I zaczęli walczyć, aż w końcu chłopak nie wytrzymał i spuścił się Sosnowiec_jest_be na brzuch. Na to Sosnowiec_jest_be odwraca się tyłem, wypina dupę i mówi:
- Zraniłeś. Dobij!
Serio? Serio?! Takiej gównianej riposty w życiu nie przeczytałem. Puknij się w łeb i spierdalaj. Zeby takie coś opowiedzieć musisz mieć nieźle we łbie napierdolonych homodewiacji. No ale cóż takiemu zjebowi jak ty po rozumie:) zawołaj moda żeby usunęli moje posty frajerze.
Serio? Serio?! Takiej gównianej riposty w życiu nie przeczytałem. Puknij się w łeb i spierdalaj. Zeby takie coś opowiedzieć musisz mieć nieźle we łbie napierdolonych homodewiacji. No ale cóż takiemu zjebowi jak ty po rozumie:) zawołaj moda żeby usunęli moje posty frajerze.
Uhuhuhuuu jak się spiął, tylko się nie zesraj leszczyku. Co, nie dobił?
Z tym akurat się zgodzę, że jak ktoś ciśnie po nim to szybciutko znikają komentarze.
Uhuhuhuuu jak się spiął, tylko się nie zesraj leszczyku. Co, nie dobił?
2 razy ten sam żart? weź liczyłem na coś więcej od Ciebie. niestety zawiodłem się.
niestety zawiodłem się.
... powiedział ojciec Sosnowiec_jest_be na porodówce.
- Już bym wolał, żeby było czarne - dodał.
... powiedział ojciec Sosnowiec_jest_be na porodówce.
- Już bym wolał, żeby było czarne - dodał.
po czym spojrzał w prawo gdzie matka Bongmana próbowała nieskutecznie przeprowadzić skrobankę.
Tak z ciekawości - znasz ćpunkę z Rudy?
Ja się urodziłem w Sosnowcu, a skoro ty rodziłeś się obok to znaczy, że... Uuu, zła wiadomość. Jesteś teraz jak Adolf - nie lubił Żydów, a sam był Żydem
Tak z ciekawości - znasz ćpunkę z Rudy?
no jasne przecież to Twoja stara.
Jak słabo
Sosnowiec_jest_be mówi do mamy:
- Mamo, chcę kupę!
- Zaraz ci ukroję.
Scena w sypialni. Bongman rucha swojego chłopaka i nagle mówi:
- Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS
- Co?!! Co ty dopiero teraz mi to mówisz?!!
- Tylko żartowałem, lubię jak Ci się dupa kurczy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów