- Dobry Jezu, a na szpanie...
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Sosnowiec_jest_be ze swoim chłopakiem nudzili się w łóżku. W końcu zaproponował:
- Dawaj, szermierka na kutasy!
I zaczęli walczyć, aż w końcu chłopak nie wytrzymał i spuścił się Sosnowiec_jest_be na brzuch. Na to Sosnowiec_jest_be odwraca się tyłem, wypina dupę i mówi:
- Zraniłeś. Dobij!
Serio? Serio?! Takiej gównianej riposty w życiu nie przeczytałem. Puknij się w łeb i spierdalaj. Zeby takie coś opowiedzieć musisz mieć nieźle we łbie napierdolonych homodewiacji. No ale cóż takiemu zjebowi jak ty po rozumie:) zawołaj moda żeby usunęli moje posty frajerze.
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Serio? Serio?! Takiej gównianej riposty w życiu nie przeczytałem. Puknij się w łeb i spierdalaj. Zeby takie coś opowiedzieć musisz mieć nieźle we łbie napierdolonych homodewiacji. No ale cóż takiemu zjebowi jak ty po rozumie:) zawołaj moda żeby usunęli moje posty frajerze.
Uhuhuhuuu jak się spiął, tylko się nie zesraj leszczyku. Co, nie dobił?
niestety zawiodłem się.
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Ja się urodziłem w Sosnowcu, a skoro ty rodziłeś się obok to znaczy, że... Uuu, zła wiadomość. Jesteś teraz jak Adolf - nie lubił Żydów, a sam był Żydem
Tak z ciekawości - znasz ćpunkę z Rudy?
- Zaraz ci ukroję.