📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahah dała dupy żeby oczyścić swoją dupę...duszę znaczy się zajebisty film
Myślcie ateiści że to kościół chcę Was okraść z Waszych pieniędzy, a nie przypadkiem koncerny naftowe albo zakłady farmaceutyczne bądź lekarze
misfits ale jaki odcinek to nie wiem, wiem za to ze pewnie was to jebie itd.
DR_DRE napisał/a:
Myślcie ateiści że to kościół chcę Was okraść z Waszych pieniędzy, a nie przypadkiem koncerny naftowe albo zakłady farmaceutyczne bądź lekarze
I banki, nie zapominaj o bankach!
My to wiemy. Cóż zrobić - tylko z tej bandy złodziei sprzedających bajki da się bez problemu zrezygnować. Spróbuj za to żyć bez konta w banku, prądu, benzyny/gazu, lekarstw, opieki medycznej... Dostawcy tych dóbr świetnie o tym wiedzą.
Wielkie koncerny wpływają na rządzenie krajami tak samo, jak to robił Kościół w średniowieczu. Monopol plus wieszanie za jaja każdego, kto ośmieliłby się konkurować z nimi bez ich zgody. Co powoli skłania mnie do refleksji, że tak, jak i wpływy KK, również i te formy wyzysku zostaną kiedyś z wielkim hukiem obalone. Tylko po to, by następne (i kierowane przez tych samych ludzi) mogły wejść na ich miejsce.
Błędne koło.
up Serial jest to. Misfits
scartx napisał/a:
Jaki film jest to?
misfits, a dokladniej ostatni odcinek (7) drugiego sezonu
Nigdy nie pałałam miłością do obywatela Jezusa, ale w tym wydaniu z emo grzyweczka i cwaniacka gębą jest conajmniej odrzucającą postacią.
Bardzo tępy ten fragmencik. Co on niby przedstawia? Jezusa? Buachacha, eh... martwych wskrzeszał a pieniędzy nie mógłby sobie stworzyć?
Prędzej to był sam Szatan któremu nie pieniądze są potrzebne lecz bezmyślne usługiwanie ludzi.
Prędzej to był sam Szatan któremu nie pieniądze są potrzebne lecz bezmyślne usługiwanie ludzi.
Mówicie, że Kościół okrada ludzi. Czy widzial ktos kiedys, zeby ksiadz siłą zabierał pieniadze na tace : >
A podatki na panstwo i na Unie zabieraja wam bez waszej zgody. Jak tu łatwo ludzmi manipulowac.
Tak mi sie jakos nasuwa porownanie, pyta was kumpel czy dacie mu papierosa, a wy zaczniecie na neigo drzec morde ze chce was okrasc?
A podatki na panstwo i na Unie zabieraja wam bez waszej zgody. Jak tu łatwo ludzmi manipulowac.
Tak mi sie jakos nasuwa porownanie, pyta was kumpel czy dacie mu papierosa, a wy zaczniecie na neigo drzec morde ze chce was okrasc?
DR_DRE napisał/a:
Nie...ja myślę, że czarna mafia do spółki z rządem i resztą złodziei nas chce okraść Najgorsze jest to, że wszyscy kradną legalnie;]
Esz napisał/a:
Mówicie, że Kościół okrada ludzi. Czy widzial ktos kiedys, zeby ksiadz siłą zabierał pieniadze na tace : >
Mam przypomnieć aferę z ziemiami utraconymi przez kościół...!?
I niech kościół odda te majatki ukryte w Wwatykanie co zajebał w ramach inkwizycji innym państwom;) Kurwa nie mogę...drzazgę widzicie u innych w oczach a belki w swoich nie...Hipokryzja kurwa!;]
Piwo za Misfits.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów