Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arystokracja (taka jak ja) od zawsze wiedziała, że wyznawana religia to prywatna sprawa każdego człowieka.
Ale motłoch musi się kłócić.
ps
Gardzę wami.
Tak samo jest z ludzkim mózgiem - skąd wiesz że go masz? widziałeś swój mózg kiedyś na oczy? Wiele rzeczy przyjmuje się na wiarę.
.
.
No proszę "jesteśmy tacy inteligentni i na poziomie że w dyskusję z motłochem się nie wdamy, obrzucimy was tylko inwektywami."
Faktycznie, na poziomie.
A już konkretnie do @mr_9mm - pierdolisz pan. Religia wcale nie jest prywatną sprawa każdego człowieka, nie u nas w Polsce gdzie krzyże wiszą w każdym możliwym miejscu publicznym, ocena z religii wlicza się do średniej, powiedzenie że papież puszcza bąki jest przestępstwem, a kler jest zwolniony z podatków.
Dopóty dopóki tak będzie należy walczyć i wyśmiewać te czarną stonkę i masowe urojenia o dziadziu który siedzi na chmurce. I tak bardzo kocha ludzi że każe ich wiecznym ogniem piekielnym za powątpiewanie w jego istnienie.
Dopóty dopóki tak będzie należy walczyć i wyśmiewać te czarną stonkę i masowe urojenia o dziadziu który siedzi na chmurce. I tak bardzo kocha ludzi że każe ich wiecznym ogniem piekielnym za powątpiewanie w jego istnienie.
No proszę "sprowadzę wiarę do poziomu absurdu i wygram dyskusję nie mając pojęcia o tym o czym dyskutuję, jestem taki zajebisty wygrałem życie..."
Faktycznie na poziomie.
Pliniusz Młodszy
Mara Bar-Serapion
Lucjan z Samosat
Babiloński Talmud
Juliusz Afrykańczyk
Józef Flawiusz
i wspomniany wcześniej Tacyt
(Tak, nazwiska przed chwilą wygooglowałem i nie podałem ich z pamięci, bo nie jestem historykiem ani religioznawcą)
No proszę "sprowadzę wiarę do poziomu absurdu i wygram dyskusję nie mając pojęcia o tym o czym dyskutuję, jestem taki zajebisty wygrałem życie..."
Faktycznie na poziomie.
Wybacz, ale ja tej religii nie wymyśliłem. Więc o to że jest absurdalna nie miej do mnie pretensji.
Wybacz, ale ja tej religii nie wymyśliłem. Więc o to że jest absurdalna nie miej do mnie pretensji.
Abusrdalne to jest obnoszenie się ze swoją wiarą/ateizmem (niepotrzebne skreślić).
Skoro wiara to takie coś czego nie można udowodnić to założę kościół Dupoludzi - zgodnie z moją wiarą ludzie zamiast twarzy mają dupy, jednak dawno dawno temu zły Dupogrzmot rzucił czar na ludzkie oczy i od tego czasu postrzegają one Dupę na szyi jako głowę z twarzą... No przecież mi nie udowodnicie że tak nie jest
No, to teraz tylko dorób jakaś filozofię do tego i spróbuj przekonać do takiego wierzenia innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów