W końcu Jezus znalazł podobne do siebie towarzystwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kłamiesz to jest prawdziwa fotografia Jezusa wśród swoich:
od lewej Laozi(taoizm), Josepha Smitha, Jr(koleś od mormonów), Mahomet, Jezus, Aquamen, Budda, Krishna.
Mojżesza tylko brakuje do kompletu, bo się na zdjęciu nie zmieścił.
od lewej Laozi(taoizm), Josepha Smitha, Jr(koleś od mormonów), Mahomet, Jezus, Aquamen, Budda, Krishna.
Mojżesza tylko brakuje do kompletu, bo się na zdjęciu nie zmieścił.
Co i może teraz mi zaczniecie wciskać, że Spiderman nie istnieje, co? Żal mi was
Ja tam Hulka często widzę w FitFabric. Tylko mniej przekoloryzowany jest.
O ile na boskość Jezusa, faktycznie nie mamy żadnych namacalnych dowodów, dalej pozostaje postacią historyczną, której istnienie udowodniono. Mówiąc w skrócie : Słaby obrazek
~golip napisał
No jak to nie ?
Cytat:
Co i może teraz mi zaczniecie wciskać, że Spiderman nie istnieje, co? Żal mi was:roll:
No jak to nie ?
Jezus przy nich to wymoczek!
Jezus postacią historyczną której istnienie udowodniono! Przytocz no mi te dowody.
Haha... Wprawdzie boskość, cuda i całą tę jego magię (czyli GŁÓWNYCH przymiotów tej postaci) nikt nie udowodnił, ale - żył człowiek imieniem Jezus! Udowodniono! Nie wiem czy wiesz, ale Jezus to imię dość popularne, Jezusów żyło więc masę. Podobnie można napisać że Harry Potter to postać historyczna której istnienie udowodniono, bo żyją ludzie którzy autentycznie się tak nazywają. Wprawdzie faktycznie nie mamy żadnych namacalnych dowodów na ich zdolności magiczne ale, hej! ŻYJĄ!
Chytrusek napisał/a:
O ile na boskość Jezusa, faktycznie nie mamy żadnych namacalnych dowodów, dalej pozostaje postacią historyczną, której istnienie udowodniono. Mówiąc w skrócie : Słaby obrazek
Jezus postacią historyczną której istnienie udowodniono! Przytocz no mi te dowody.
Haha... Wprawdzie boskość, cuda i całą tę jego magię (czyli GŁÓWNYCH przymiotów tej postaci) nikt nie udowodnił, ale - żył człowiek imieniem Jezus! Udowodniono! Nie wiem czy wiesz, ale Jezus to imię dość popularne, Jezusów żyło więc masę. Podobnie można napisać że Harry Potter to postać historyczna której istnienie udowodniono, bo żyją ludzie którzy autentycznie się tak nazywają. Wprawdzie faktycznie nie mamy żadnych namacalnych dowodów na ich zdolności magiczne ale, hej! ŻYJĄ!
Dowody są m.in. u Tacyta i innych rzymskich kronikarzy. Wystarczy mieć trochę wiedzy humanistyzcnej, żeby w takich rzeczach się orientować, bo to nie jest coś o czym się nie mówi.
ale kurwa sami mądrzy ateiści, nie ma dowodów na to że Jezus Chrystus żył, gdyby były wtedy to byłaby wiedza, a nie wiara. i skończcie te swoje pierdy.
lol, przecież to Iron Man ocalił świat, nie jezus
Skoro wiara to takie coś czego nie można udowodnić to założę kościół Dupoludzi - zgodnie z moją wiarą ludzie zamiast twarzy mają dupy, jednak dawno dawno temu zły Dupogrzmot rzucił czar na ludzkie oczy i od tego czasu postrzegają one Dupę na szyi jako głowę z twarzą... No przecież mi nie udowodnicie że tak nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów