📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Czy to nie czasem łysy z brazzers???
ale wody w wino nie zamieni
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
"zawsze wkurwiała mnie myśl, że jeśli cofnałbym sie w czasie 2000lat z telefonem komórkowym, albo jebaną hulajnogą to dzisiaj pół świata byłoby wyznawcami K-Paxiana"
Stary, prędzej by cię zajebali Byś dyndał na krzyżu a za sobą słyszał wściekły motłoch: "heretyk pierdolony" "ukamienować gnoja" i takie tam.
Stary, prędzej by cię zajebali Byś dyndał na krzyżu a za sobą słyszał wściekły motłoch: "heretyk pierdolony" "ukamienować gnoja" i takie tam.
Pewnie mało kto wie ale wynalazcą tego jest Polak. Na yt jak ktoś chce to znajdzie ponad godzinny dokument gdzie udowadnia on że patent na ten sprzęt został mu skradziony. O ile dobrze pamiętam to kumpel go wydymał (pedały sie ucieszą).
VANKIERAS napisał/a:
ile kosztuje taki bajer i jak sie nazywa ?
Nazywa się jezusek i kosztuje życie .
normalnie mistrz riposty z Ciebie xD
Byłbyś kozakiem póki by Ci się telefon nie rozładował, mógłbyś próbować uciekać na hulajnodze po piasku, ale pewnie i tak zginąłbyś na stosie za herezje Na początku XIX w. rozumiem, ale 2k lat temu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów