📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
zawsze wkurwiała mnie myśl, że jeśli cofnałbym sie w czasie 2000lat z telefonem komórkowym, albo jebaną hulajnogą to dzisiaj pół świata byłoby wyznawcami K-Paxiana
A nie sprzedawali kiedyś tego w mango, czy innym tivi markecie???
Cytat:
AquaSkipper to rekreacyjne pływadełko, które najlepiej nazwać wodną hulajnogą. Wystarczy stanąć na platformie z wygodnymi stopniami, oprzeć ręce na małej kierownicy, żeby później rytmicznie obniżając i podnosząc ciało wprawić AquaSkippera w dynamiczny ruch. Jak to w ogóle pływa? Ruchoma przednia „płoza” AquaSkippera działa jak pływak wodolotu, a każda zmiana położenia środka ciężkości popycha pływadełko do przodu. AquaSkipper pływa całkiem żwawo – wodna hulajnoga może osiągnąć prędkość ponad 25 km/godz.
Cena- $395
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
ale jak zapierdalał na tym
wszystkie kajaki czy inne łódki się chowają
wszystkie kajaki czy inne łódki się chowają
raszija haraszo chce to
ja pierdole co za gówno, wstyd nad jezioro z takim czymś się wybrać
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów