📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Reptylianie ! Wiedziałem, ostrzegałem, to mnie za świra uważali ignoranci...
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
To właśnie jeden z tych niepokojąco licznych pomysłów, które mi sie w umyśle wyświetliły jak to zobaczyłem
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
kustoszpan napisał/a:
Chciałbym taką dziewczynę.
Dłubałaby sobie w nosie językiem, nagrałbym ją i wrzucił na Sadistic.
Miałbym doooożo pifek <lofcia> <pifko> <wesoły> <tuli>
Melegan napisał/a:
@UP
Obrazek
Jak przedmiot może być osobą? Czy hejterzy na sadolu aby na pewno dobrze się czują? Nie potrzebujecie konsultacji z lekarzem albo przynajmniej z kobietą sadola?
Czaję, że sadol teraz to nie to samo co te kilka lat temu kiedy nie było tu dzieciarni chcącej podbudować sobie ego wirtualnym piwem ale kurwa, od czego jest moderacja? Widzicie wstawionego suchara, który jest łatwym generatorem piw to usuwacie a nie pozwalacie na powiększanie wirtualnej długości penisa u dzieciarni. Potem się tylko dziwić, że przyłazi tu tego w poszukiwaniu zaspokojenia ego wirtualną nagrodą.
Farmazoniarz napisał/a:
jesteś pedał ciota czy chuj ?
Przecież nie jestem Twoim ojcem czy matką więc nie wiem skąd to pytanie.
Jaranie się pedalstwem, to Japonia
Koko_yori napisał/a:
Coś ci nie pykło. Wracaj żreć gówno z kolegami prosto z dupy, czy co wy tam jeszcze robicie w tej Japonii.
Nine, ten, never sleep again.
torento napisał/a:
Coś ci nie pykło. Wracaj żreć gówno z kolegami prosto z dupy, czy co wy tam jeszcze robicie w tej Japonii.
Ty się do tej trumny kładź a nie na internetach balujesz staruszku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów