📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
w Japonii poszli o krok do przodu:
Chciałbym taką dziewczynę.
Dłubałaby sobie w nosie językiem, nagrałbym ją i wrzucił na Sadistic.
Miałbym doooożo pifek <lofcia> <pifko> <wesoły> <tuli>
Dłubałaby sobie w nosie językiem, nagrałbym ją i wrzucił na Sadistic.
Miałbym doooożo pifek <lofcia> <pifko> <wesoły> <tuli>
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...______________
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Trochę przerażające.. jak w Obcy Vs. Predator
Mam juz gotowych kilka ciekawych zastosowań dla takiego jaszczura, w umyśle błyskawicznie pojawiąją mi sie nowe nawet w trakcie jak to piszę
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Czy oprócz tak wielkiego języka do ust zmieści się coś jeszcze?
Np. chuj?
Np. chuj?
@UP
Taka to może minety robić
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów