Jak w temacie, filmik po naszemu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Niech się bambus języka uczy, qrwa, niech się uczy!
Majster ode mnie z pracy ~50 letni Angol zna po polsku dwa słowa, zaskoczył mnie
"Duże cycki".
Wie co dobre
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"Duże cycki".
Wie co dobre
Rozpierdala mnie coś takiego jak już ma mówić po Polsku to poprawnie zawsze będą jakieś naleciałości to rozumiem ale:
jgksdkjhgfjked
Kurwa chce mieszkać w Polsce to niech się języka nauczy
jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one
jgksdkjhgfjked
Kurwa chce mieszkać w Polsce to niech się języka nauczy
jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one
To z filmu "Turn left, turn right". Wiersz jest autorstwa Wisławy Szymborskiej, a jego tytuł to "Uczucie nagłe". Japończycy znają się na poezji jak mało kto więc nie dziwota, że docenili twórczość Szymborskiej.
chujowe,...tak samo jak ten popierdolony język który nie ma żadnych logicznych zasad użycia,
i się pierdolisz przy odmianie niektórych zdań , zamiast go uprościć to jeszcze komplikują ech
i się pierdolisz przy odmianie niektórych zdań , zamiast go uprościć to jeszcze komplikują ech
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów