Wypowiedź Kennedy'ego na temat tajnych stowarzyszeń, warte obejrzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomijajac roznego rodzaju teorie spiskowe cos jest na rzeczy. Masoneria, Iluminaci, Wolnomularze, "Ludzie zza kurtyny", zwal ich jak zwal ale fakty sa takie ze zabili jego i cala jego rodzine. Bo mowi cos bardzo niewygodnego. Jak dla mnie jeden z najwiekszych przywodcow XX w. a zajebali go jak bezpanskiego psa.
Zajebali go bo byl niewygodny, tylko czekam na negatywne komentarze ludzi ktorzy utkneli w mainstreamie
Nie on jeden i nie ostatni. Bardzo szybko kończyli życie ci, którzy mówili o "tych rządzących światem" i niech pierdoleni "fachowcy" z tymi wyuczonymi reakcjami na temat rzekomych spisków spierdalają. Wierzcie sobie w co chcecie śmiecie ale wam nie dane jest przejrzeć na oczy a ta planeta przez właśnie takie tępe bydło dała się omamić kłamstwom waszych plugawych "władców".
Aha taka nowinka z przed dawien dawna - 80% wszystkich pieniędzy i udziałów na tej planecie należy do grupy 10 osób więc nie mówcie mi, że wszystko jest w porządku
Aha taka nowinka z przed dawien dawna - 80% wszystkich pieniędzy i udziałów na tej planecie należy do grupy 10 osób więc nie mówcie mi, że wszystko jest w porządku
Ziemia, woda, halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla, taka sytuacja! I jeszcze mistyfikacja
DiesIrae napisał/a:
Ziemia, woda, halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla, taka sytuacja! I jeszcze mistyfikacja
Na szczęście ci, o których mowa mają takich jak ty. Śmiesznych i pozytywnych.
podobno gdyby nie ta grupa 10 wszystko by się wyłożyło... jesteśmy tylko pionkami w grze
to jest ten co nasciagal latynosow do USA by zapewnic swojej partii elektorat, Kolonko ostatnio o tym mowil.
Na nim europejskie lewactwo np. z Francji sie wzoruje.
Jego brat jeden z najwiekszych nieudacznikow jacy rzadzili CIA.
Na nim europejskie lewactwo np. z Francji sie wzoruje.
Jego brat jeden z najwiekszych nieudacznikow jacy rzadzili CIA.
gwindak napisał/a:
Pomijajac roznego rodzaju teorie spiskowe cos jest na rzeczy. Masoneria, Iluminaci, Wolnomularze, "Ludzie zza kurtyny", zwal ich jak zwal ale fakty sa takie ze zabili jego i cala jego rodzine. Bo mowi cos bardzo niewygodnego. Jak dla mnie jeden z najwiekszych przywodcow XX w. a zajebali go jak bezpanskiego psa.
Masoneria to Wolnomularze. A co do ciekawostek to istnieją dokumenty, z których wynika, że masoneria (Wielki Wschód Francji o ile mnie pamięć nie myli) maczała swoje palce w rewolucji francuskiej (a dokładniej ją wywołała).
Co z tego ze to powiedzial?
Ludzie ktorzy sie interesuja czymkolwiek wiedza i potrafia znalezc informacje na dane tematy polityczne. Problem w tym ze tych ludzi jest tylko kilka % co nic nie da poniewaz 9X% spoleczenstwa to ciemna materia tej planety ktora ma wyjebane na wszystko oprocz zbednego konsupcjonizmu.
Z kazdym kolejnym dniem coraz bardziej widze ten tepy swiat i zastanwiam sie dlaczego nie moglem urodzic sie 300 lat pozniej.
Ludzie ktorzy sie interesuja czymkolwiek wiedza i potrafia znalezc informacje na dane tematy polityczne. Problem w tym ze tych ludzi jest tylko kilka % co nic nie da poniewaz 9X% spoleczenstwa to ciemna materia tej planety ktora ma wyjebane na wszystko oprocz zbednego konsupcjonizmu.
Z kazdym kolejnym dniem coraz bardziej widze ten tepy swiat i zastanwiam sie dlaczego nie moglem urodzic sie 300 lat pozniej.
Zapominacie o fakcie że JFK był szkodnikiem mimo nie należał do żadnego "stowarzyszenia", poprostu był tępym komuchem
New World Order, kurwo !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów