📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Jihad w rytm muzyki zawsze piwo.
po jakims czasie nie reaguje sie na wybuchy i swiszczace kule...
Zajebistą ma mycke. W latach 90 to był szał. Taki styl a'la narciarz.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
ta czacionka "go fuck your self" zajebista
czcionka to ty sam jesteś troglodyto. font -nie czcionka! i se sprawdź jak się pisze "yourself" se sam siebie samemu se sprawdź nieuku. że nie spytam o twoją stopkę w obawie, że mnie podobnymi głupotami zalejesz...
Tusk potrafi rozjebać, a ciapaki wyjebać. Tuska przeżyliśmy czas teraz na ciapatych.
rzepich napisał/a:
czcionka
Się Waść przypierdalasz, a zajrzyj do słownika angielsko-polskiego i pod słowem "font" ujrzysz ni mniej, ni więcej, niż naszą "czcionkę".
A zanim ktoś rzuci linkiem do SJP - wsadźcie go sobie, ten słownik jest tworzony jak Wikipedia i pełno tam durnot, które z językiem polskim mają tyle wspólnego co pawłowicz z konkursami piękności.
SJP zgoda, ale z PWN!
sjp.pwn.pl/szukaj/czcionka.html
Wykładnia - nazwy czcionek komputerowych, odpowiedzi profesorów mówiące o czcionkach a nie o fontach.
Absolutnie nie neguję tego, że w pierwotnym rozumieniu "font" to zestaw "czcionek", ale dopóki nie dopchasz tego pojęcia do słownika ang<->pol, przypieprzanie się o to ma tyle sensu co dyskusja z maciarem nt brzozy.
rzepich napisał/a:
czcionka to ty sam jesteś troglodyto. font -nie czcionka! i se sprawdź jak się pisze "yourself" se sam siebie samemu se sprawdź nieuku. że nie spytam o twoją stopkę w obawie, że mnie podobnymi głupotami zalejesz...
Taki z Ciebie grammar nazi, a nie potrafisz rozpocząć zdania z wielkiej litery, nie wspominając o użyciu jakiegokolwiek przecinku.
BTW, co to kurwa jest?
rzepich napisał/a:
se sam siebie samemu se sprawdź
Jakaś nowa wersja podwórkowa języka polskiego, czy język analfabetów?
@rzepich pierdol się, błąd mniejszy niż upuszczenie Cie przy porodzie
mitrus80 napisał/a:
Za Jihad w rytm muzyki zawsze piwo.
Ludzie mówią że jesteś spierdolony umysłowo, i jak widać mają rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów