📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
On jak i Rowan Atkinson robią z siebie głupków na wizji i jakoś jedynie do pracy tego drugiego mam szacunek. Może Jim nie udaje?
E tam - Jim cary może karpia z ości obierać temu chudemu co gra tofika (ANI MRU MRU)
Ch ci w oko Farmexie - zdrowy jak ryba jestem, jeżdżę 40 km/h jadam tylko ryby i wolę nasz rodzimy humor bo sie sam promuje świetnie. rozumiem hejta jak bym o droździe napisał..
@szwagier9 się nie oddzywaj
Jeżż napisał/a:
rozumiem hejta jak bym o droździe napisał..
Jakbyś o Droździe napisał to bym parsknął śmiechem i pomyślał, że to dobry żart. Ale stawiać Tofika nad Jim'em?
Tłumaczenie: asdadffff
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów