📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten temat nie ma na celu obrażenia mieszkańców Ameryki ani ludzi głupich zamieszkujących tenże kraj.
Amerykanie to rzeczywiście niezłe durnie, a ten koleś, nieświadomie im to udowodnił. Przez 5 minut rył, że są idiotami, że ich dzieci też są idiotami i pizdami, a oni mu jeszcze bili brawo, no i "hehehe".
Toszmasz napisał/a:
Amerykanie to rzeczywiście niezłe durnie, a ten koleś, nieświadomie im to udowodnił. Przez 5 minut rył, że są idiotami, że ich dzieci też są idiotami i pizdami, a oni mu jeszcze bili brawo, no i "hehehe".
Tak mocno nie chcieli tego przyznać, że w gruncie rzeczy owym oporem przyznali mu rację
Amerykańce są zbyt durni, żeby to pojąć. Daremny jego trud, ponieważ :"Kto się pizdą urodził, kanarkiem nie zdechnie" - A. Einstein albo jakiś inny mądry człowiek.
Sezon walenia konia jacy to my wspaniali jesteśmy uważam za rozpoczęty. Mimo tej tępoty, % lewacywa w USA jest nieporównywalnie mniejszy niż w Polsce, więc morda
@Stetryczały_Skurwiel czas okupacji USA przez komunistyczne ZSRR też jest nieporównywalnie, a dokładnie nieskończenie mniejszy od czasu okupacji Polski. Więc morda w kubeł
Tak sobie słucham i dziękuje Bogu że nasz wykształcony naród nie idzie w ślady tych idiotów ze Stanów... Tak dobrze mi się tu żyje. Już za 24 lata spłacę kredyt za mieszkanie. Dzięki Bogu że mam zrobione studia i moja luba też bo byśmy musieli spierniczać do tego kraju debili, a tak to oboje mamy 1600 na rękę. heh
Kazdy kto stawia religie ponad nauke jest glupi. Wierzysz w zabobony ? jestes glupi, wiekszosc ma najebane w glowach -.-' Z czasem te slabe osobniki wymra i nastapi znaczacy postep w ewolucji.
dobre, a końcówka najlepsza bo jakże prawdziwa
zajebisty komik, ale straszny jebany chuj w zyciu ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów