A jak skalujesz coś to w logach ni ma i zapominasz na dodatek
Teraz kumam. To wszystko wyjasnia
Skasujesz
Angel parafrazując ale muszę...-" dzielny admin"
A jak skalujesz coś to w logach ni ma i zapominasz na dodatek
Teraz kumam. To wszystko wyjasnia
Skasujesz
Utrzymujesz na stronie porządek wg SIEBIE nie wg regulaminu lub masz go głębiej ...... niż niektóre filmiki z harda. O użyszkodnikach nie wspomnę.
Wychodzi na to że kasujesz co chcesz, odpowiadasz albo i nie (częściej nie) po niewczasie.
Na dodatek zapominasz i nie chce Ci się lub specjalnie nawet logi usuwasz.
Ta sytuacja z tym tematem świadczy o tym dobitnie.
Pytanie dlaczego ten temat przywrociłeś... Racibórz jakieś wspomnienia z dzieciństwa, może to somsiad...
Pozdro
"dla najlepszego moderatora ever"
Oczywiście wiesz przy jakich czynnościach obsługi forum nastąpiło usunięcie wspomnianego materiału, jakie czynności są rejestrowane w logach i jak one wyglądają a z usuwaniem logów to tylko udowodniłeś że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Gdyby temat został usunięty tak jak się usuwa tematy niezgodne z regulaminem to z przywróceniem go nie byłoby problemów jednak do usunięcia nie doszło przy tej czynności. Nie będę wyjaśniał podczas jakich bo rozmowa o sprawach technicznych forum z tobą nie ma sensu gdyż nie masz nawet podstawowej wiedzy na temat jego funkcjonowania od administracyjnej i jest to nieistotne.
Mogłem olać przypadkowe usunięcie tematu i nic nie pisać ale wolałem zwrócić się do autora i wyjaśnić sytuację aby otrzymał informację co stało się z jego tematem to znalazła się wszechwiedząca maruda która chciała błysnąc a jedynie się kompromituje.
Wiem co to są logi i co rejestrują.
Właśnie sam potwierdziłeś że możesz usunąć całe tematy bez pozostawiania śladów.
Do tego pije właśnie.... wielki kurwa brat się znalazł.
Usunięcie tematu w taki przypadkowy sposób jak się to stało pozostawia wiele "śladów" widocznych dla autora chociażby w postaci wystawionych dla autora piw, materiału foto/video w upladerze użytkownika, materiału na serwerze foto/video itd wiec schowaj się do szafy i nie wychodź z kolejnymi swoimi teoriami.
Nawet widoczne są komentarze z tego tematu (w profilu osoby komentującej) ale tematu nie ma bo temat znikł podczas scalania do niego innego tematu z tym samym zdarzeniem:
Każdy ruch użytkownika jest rejestrowany w odpowiednich logach i administrator zobowiązany jest trzymać te logi przez 5 lat więc doucz się albo posyp brokatem jak chcesz błyszczeć.