Chłopcy z najpopularniejszego amatorskiego filmiku na YT mają mieć swój program, w którym puszczać będą ciekawe filmiki z internetu. Pojawia się wątek polski!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Charlie zjebany ryj i jego brat kopiują pomysł Tadeusza Drozdy, który puszczał śmieszne filmiki, zanim stało się to popularne
Ja pierdole, mi się to nie podoba ;/
piwko tylko i wylacznie za polski akcent !
Piwo za kimela! Brakuje kogoś takiego w polskiej TV. Dystans & kulturka przede wszystkim, w każdym odcinku. Ale i tak najlepiej ze zwyrolami na sadolu! Pjona!
podobno na jewtubie można zarabiać z reklam, ciekawe ile te małe gamonie wyciągną hajsu
O patrzcie! Koszulka Turowa Zgorzelec idealnie nadaje się do parkera!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów