Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Zrób światu przysługę i idź się zastrzelić.
No brawo, teraz jeszcze tylko doinformuj się w jakich porach występują tak skrajne tempereatury oraz na jak małym obszarze.
Debilu nazwałem ciebie lewakiem przez twoj nick a nie przez twoje wypociny, ktore nazywasz poglądami !
Komentujesz ten film debilu i mam w dupie to do czego się odnosiłeś ! Idź pedałować gdzie indziej !
A tak serio: to drogi gimbazjalisto, nie masz żadnych argumentów i tym starasz się zbić zdrowy rozsądek? Tak, tak! Człowiek produkuje więcej niż wulkany i oceany? Nie będę mówił, żebyś znalazł dane, bo wiem, że racjonalnie do takich jak ty nie da rady dotrzeć. Idź głosować na palikota, to ci zrobi dobrze.
Odsylasz ludzi do strony ekozjebow i oczekujesz, ze ktos uzna to za fakty?http://www.skepticalscien...bal-warming.htm
Odsylasz ludzi do strony ekozjebow i oczekujesz, ze ktos uzna to za fakty?
Co do 2 stopni Celsjusza i ich katastrofalnego wplywu na nature "Na podstawie badań nacieków jaskiń alpejskich stwierdzono, iż podczas średniowiecznego optimum średnia temperatura roczna była wyższa o 1,7 C° niż podczas najzimniejszego okresu małej epoki lodowej i porównywalna z XX-wiecznym ociepleniem[3]." z wiki tak na szybko, i na mapach sredniowiecznych jakos doskonale widac szczecin, gdansk czy skandynawie.
Nie wszystko co sie poda, tylko strone, ktora jak sama twierdzi - powstala by przekonywac ekosceptykow...No naprawdę trudno dyskutować z tak ignoranckim podejściem. Możecie zaprzeczać wszystkiemu, co wam się poda i żyć w swojej świętej racji, nie ma problemu...
Powiedzialbym, ze raczej okolo polowy jak nie mniej, problem nie w ilosci a w marketingu.97% publikacji naukowych zgodnie twierdzi, że człowiek ma wpływ na zmiany klimatyczne,
Problem w tym, ze strona ktora podales w wiekszosci artykolow opiera sie na jednym/dwoch zrodlach, a w niektorych nie odsylaja do zadnego.(jak np. podany przeze mnie
Nie mam ani odpowiedzi ani watpliwosci. I twoj link nijak mnie nie przekona bo znowu odsyla do strony ekozjebow, zapodaj moze jeszcze linkiem oficjalnej strony greenpeacu.Masz odpowiedź na swoją wątpliwość.
Przykro mi, ale nie czytam zadnej z tych gazet, ja cie moge za to odeslac do czytania swojego skepticalscience, i wszyscy beda zadowoleni, ale prosze nie pierdol wiecej glupot o braku zmian temperatury, moze epok lodowcowych tez nie bylo? Zreszta roslinki potrzebuja co2 wiec to nie w tym problem, jak juz z czyms walczyc chcecie to z gazami rzeczywiscie szkodliwymi dla ludzi a nie z naturalnym i pozytecznym co2.ewentualnie poczytaj sobie jakąś 'niezależną' albo 'frondę' - tylko tam czeka na Ciebie prawda