Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Aż się zarejesrtuje bo nie wytrzymałem.
Niestety Pan Janusz nie ma racji ( więc wszystkie prawiczki niech wezmą maśc na ból dupy). Gościowi chodzi o to że jak wsypiemy do szklanki lód, i do połowy zalejemy wodą (połowy wysokości lodu nie szklanki). Wtedy oczywiście ma racje. Co innego gdyby ten lód się w wodzie unosił.
Dlatego wszyscy hejterzy mogą ssać moją lewacką pałę
Na oko mi gość wygląda na takiego co pasuje do tych eko-terrorystów takich jak green shit i inne a tam właśnie uczą ,że jak lodowiec się roztopi przez globalne ocieplenie to zaleją nas morza.
Ja pierdolę... Ty mi za to pasujesz na jednego z tych zacietrzewionych prawo-sceptyków, którzy będą zaprzeczać w jakiekolwiek skutki ludzkiej działalności na Ziemi i powtarzać obalone już bzdury typu: Wulkany emitują więcej CO2 niż człowiek...
Wiedz że stopienie lodów na Grenlandii (przy okazji może dowiesz się skąd ta nazwa) znacząco wpłynie na poziom wód oceanicznych, bo pokrywa lodowa obejmuje stały ląd, a nie pływa jak "kostki lodu" w szklance wody. To samo dotyczy wielu innych lądolodów np. o wiele większego na Antarktydzie, bądźmy więc rzetelni i mówmy o obu stronach medalu, a nie tylko "topnienie lodowców nie wpływa na poziom wody bo lód unosi się na wodzie". To tylko przykład demagogicznego pieprzenia Korwina, które ma niby ośmieszyć ekodziałaczy (czasami sie udaje jak w tym przypadku, ale tacy idioci to ewenement)
nie lubię Korwina za to, że nie szanuje ludzi i ich zdania i poglądów.. jak jest taki kulturalny to powinien czasem powstrzymać język. A tak a pro po tak go bronicie i tak kochacie gimbazjera a znacie chociaż jego program polityczny?? pewnie 99.9% osób tutaj nie ma pojęcia o tym:)
@up lewaku ten hipis w chuście pyta o prawo Archimedesa, a nie o lodowce. Więc jak nie umiesz nawet oglądnąć kilkuminutowego filmiku ze zrozumieniem to zamknij swój dziobek.
Greenpeace jest na sadolu
Niech mi ktoś wytłumaczy taki fakt: są na Ziemi tereny, gdzie temperatura sięga powiedzmy -30 stopni. Ekochuje mówią, że obniżenie temperatury o 2 stopnie spowoduje topnienie lodów i nas zaleje. Przy -28 stopniach C lody zaczynają topnieć czy o chuj chodzi? Bo mnie uczono, że lód zaczyna topnieć w temperaturze dodatniej