Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
. a, że dostajemy ochłap, wobec czego wychodzimy na minus,
Każda to szmata barwiona na ten czy inny kolor. Przywiązywanie się do ścierki i uosabianie jej z czymś jest niedorzeczne.
Sam jesteś ochłap. Wyłącz fatk-y, wiadomości i przeżuć się na rzetelne media podające istotne fakty o których mało który zwykły zjadacz chleba ma pojęcie. Ja pierdolę, jak ja nie lubie takiego prostackiego podejścia, usłyszy w szkole na korytarzu albo od JKM "unia chuj" i kurwa najmądrzejszy. Jak te dewoty.
Nie dyskutuj, zacni uzytkownicy sadistica przeciez lepiej wiedza skad bierzesz swoje informacje! Tak samo jak znaja twoj wiek, wyksztalcenie, zawod, status spoleczny i imie tatusiow (bo przeciez kazdy kto sie z zacnym gronem nie zgadza ma dwoch tatusiow, chociaz nie, dla nich jestes gimboprawakiem, wiec nie masz dwoch tatusiow, ale za to jeden z nicht na pewno jest faszysta i wchodzil ci do wanny).no wlasnie, wylaczylem juz dawno fakty...
ja pierdole, nie wierze
Obrazek
Zadam tylko 1 pytanie, które sprowadzi Twój ułomny móżdżek do stanu "myśl"- Ile km autostrad rocznie budują Chiny i czy dostają dotacje z UE?
Prawda jest taka ze jakby nie ZSSR to bysmy nie mieli telewizorow!!
Kiedys tez takie pierdoly media gadaly i ludzie powtarzali, zwykle bydlo
To uwierz! Mój "ułomny móżdzek" już został zmuszony do myślenia i dlatego korzystam z dotacji, dofinansowań i moja firma się świetnie rozwija! Tu mamy Polskę i UE, a Chiny są milion kilometrów stąd więc co ma piernik do wiatraka?
No to jest niestety prawda. Średnio to wygląda, że się o tym wypowiadasz, bo jak się ZSRR rozpadał to jeszcze ojcu z jajka na jajko skakałeś.
A po to są dotacje aby z nich korzystać, Unia daje ogromne możliwości, ale z tego co widać najwięcej na nią rugają gamonie pracujący za najniższą krajową, bo przecież przedsiębiorcy kradną...
To uwierz! Mój "ułomny móżdzek" już został zmuszony do myślenia i dlatego korzystam z dotacji, dofinansowań i moja firma się świetnie rozwija! Tu mamy Polskę i UE, a Chiny są milion kilometrów stąd więc co ma piernik do wiatraka?
jeżeli nie potrafisz przetrwać na rynku bez pomocy to znaczy,że powinieneś zbankrutować, bo Twoja frima nie gneruje zysków. Czyli to jest system, który nie ma nic związanego z racjonalną gospodarką,
współczuję, jeżeli nie potrafisz zrozumieć porównania z Chinami...
A po to są dotacje aby z nich korzystać
, Unia daje ogromne możliwości
, ale z tego co widać najwięcej na nią rugają gamonie pracujący za najniższą krajową, bo przecież przedsiębiorcy kradną...
dobrze prawisz skurwysynie jebany szkoda ze te lewicowe polinteligenty nie moga tego zrozumiec..