Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
ej a skad korwin bierze kase na utrzymywanie sie????? hehe
pierzcie dalej mozgi
@W3bst3r
spoko, wierz w to ze od 20 lat sie od tego utrzymuje ;> xd i kandyduje @edit zapomniales dodac o kieszonkowych gimnazjalistow. teraz mi bedzie lyso
@Parzo
no tak zaglosujmy zobaczymy czy sie da bardziej spierdolic ten kraj, przeciez JKM to taka swieza osoba na "scenie" i do tego nowoczesna, powinien odmienic nasz swiat.
ja juz pojde z tad sobie nie bede pisal z wami, pewnie jestescie starsi odemnie ale mozgi tak przeprane ze troche wstyd
no tak zaglosujmy zobaczymy czy sie da bardziej spierdolic ten kraj, przeciez JKM to taka swieza osoba na "scenie" i do tego nowoczesna, powinien odmienic nasz swiat.
ja juz pojde z tad sobie nie bede pisal z wami, pewnie jestescie starsi odemnie ale mozgi tak przeprane ze troche wstyd
Na kandydaturę wydał oszczędności, a poza tym ma pieniądze z mniejszych telewizji które chcą jego wywiadów, poza tym regularnie jest w Radio Polska Live i tak dalej i tak dalej, poza tym jest jeszcze finansowanie z Kongresu Nowej Prawicy.spoko, wierz w to ze od 20 lat sie od tego utrzymuje ;> xd i kandyduje
na przyklad bez takiego gowna(celebryte) JKM ktory dokladnie ci juz powiedzial co masz mowic i robic i myslec i co tam zechcesz(a raczej on xd)
@W3bst3r
Co do tych szkół, miast, itd. za czasów niewolnictwa to chyba jednak lekko naciągany argument. Czy gdyby zaoferowano Ci nowe drogi, szpitale, miliony nowych mieszkań w Polsce pod warunkiem że to Ty jebałbyś na to ZA MISKĘ RYŻU, to zgodziłbyś się?
Oczywiście że Afryka się zurbanizowała podczas kolonializmu ale było to budowane wyłącznie na potrzeby białych, bo "werbownicy" musieli żyć w znośnych warunkach a i "werbowani" mieli większa wartość gdy umieli wydukać abecadło.
JKM pieprzy czasami od rzeczy ale w porównaniu do wszystkich innych pieprzy od rzeczy najrzadziej i jego wyobrażeniu zmian jest mi najbliżej.
Na pewno popieram karę chłosty i karę śmierci. Chłosta nie zrobi z chłopaka kryminalisty a przyniesie kupę wstydu (ma być publiczna) co jest dość naturalnym odstraszaczem. Kara śmierci również da niektórym do myślenia bo dziś jest całkiem znacząca ilość ludzi dla których życie w więzieniu oznaczałoby poprawę warunków życia.
Te pierdoły dotyczące roli kobiet w życiu społecznym to trochę przesada, również argumentowanie, że siedząc w domu, przy garach miałaby mnóstwo wolnego czasu - bzdury, chyba że wychowaliśmy się w chlewie o który rodzicielka nigdy nie dbała, wtedy można tak racjonalizować bo zwyczajnie nie ma się porównania.
Ostentacja homoseksualistów to rzeczywiście chore zjawisko. Ja tam nic do nich nie mam, niech się penetrują w domowych zaciszach ale niech nie wmawiają ludziom, że to naturalne i zdrowe i niech nasze dzieci nie czerpią wzorców z takich zachowań. Zostawić tych zboków na jakiejś wyspie na jedno stulecie i ewolucja sama udowodni jaką wartość ma wsadzanie sobie w dupę dla przetrwania gatunku.
Lewactwo? A gówno mnie obchodzą etykietki które sobie przypinacie kłócąc się który oszust kradnie w lepszej sprawie. Prawicowcy, lewicowcy - jedni warci drugich.
Oczywiście że Afryka się zurbanizowała podczas kolonializmu ale było to budowane wyłącznie na potrzeby białych
Te pierdoły dotyczące roli kobiet w życiu społecznym to trochę przesada, również argumentowanie, że siedząc w domu, przy garach miałaby mnóstwo wolnego czasu - bzdury
Lewactwo? A gówno mnie obchodzą etykietki które sobie przypinacie kłócąc się który oszust kradnie w lepszej sprawie. Prawicowcy, lewicowcy - jedni warci drugich.
@W3bst3r
Zapierdalając w robocie ma środki by opłacić jakąś pomoc domową a jeśli oboje pracują to nikogo całymi dniami nie ma w domu i korzystają np kupowanego jedzenia na wynos/wyjście do restauracji. Poza tym zatrudniona ma raczej limitowany czas pracy na dobę, w domu takie pojęcie nie istnieje.
Co do Afryki to weź proszę pod uwagę, że biali by mieć zyski z niewolnictwa musieli w tej Afryce siedzieć. Murzyn sam przez ocean nie przepłynie.
A co do sugerowania jakobym był anarchistą to albo na siłę szukasz sensacji albo nie dokańczasz procesowania tego co czytasz. Mnie denerwują te dwie etykietki, a to dlatego że w każdej ze stron można znaleźć coś dobrego ale jeśli którykolwiek z postulatów zaczniesz głosić to od razu jesteś szufladkowany i wyzywany od lewaka czy nazisty. To tak jak z tym JKM - ogólnie to co mówi ma sens ale niektóre jego pomysły bym wyeliminował.
Zapierdalając w robocie ma środki by opłacić jakąś pomoc domową a jeśli oboje pracują to nikogo całymi dniami nie ma w domu i korzystają np kupowanego jedzenia na wynos/wyjście do restauracji. Poza tym zatrudniona ma raczej limitowany czas pracy na dobę, w domu takie pojęcie nie istnieje.
Może mnie ktoś oświeci- na chuj on pyta Korwina (polityka) o prawo Archimedesa? Jakaś akcja? Może Kaczyńskiego zapytać o Pitagorasa, a Tuska do stolice Indonezji?
Co do Antarktydy "Średnia roczna temperatura wynosi ok. -57 °C. Najcieplejszym miesiącem jest styczeń z temperaturą minimalną -30 °C, natomiast najchłodniejszy jest sierpień, z temperaturami spadającymi do -70 °C" Wiec z -30 na -28 to tez nie jest zle. A co do lodowcow spoza Antarktydy to przypominam, ze nie ma ich tak duzo, a ponad powierzchnia wody znajduje sie w zaleznosci od zasolenia wody jakies 8-15% powierzchni, wiec wyzeruje nam sie to biorac pod uwage objetosc wody a objetosc lodu.
Pozdrawiam
Ale odpowiesz czy Chiny dostają dotacje z ue i kto buduje więcej km chodników, kto ma lepszą sytuację ekonomiczną, kto zalewa świat swoimi produktami?
chiński robotnik może wystawić stragan przy ulicy, przy jakimś budynku, może handlować bez nadzoru urzędników, ma znacznie tańsze usługi z racji jako takiego wolnego rynku(mówię o prostym jak na garbatego)
nie jesteś euroentuzjastą, ale socjalistą. Uważasz, że ludzie są tak ułomni, że gdyby nie unia to nie byłoby karetek, nie byłoby dróg, nie byłoby niczego. Porażka umysłowa.
Kto zniósł karę śmierci ma krew na rękach!