Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Zazwyczaj podoba mi się co on mówi ale teraz pierdoli. Polska jak na razie ssie tyle kasy z Uni, że może się tylko cieszyć, gorzej mają Niemcy czy Francja, które więcej płacą niż otrzymują.
Napisałem, że nie jestem lewakiem i nigdy nim nie będę. Jestem prawicowcem, ale to co mówi ten człowiek jest mimo wszystko dla mnie niedorzeczne. Spójrz tłuku ile dróg od 2004 zostało wybudowanych, ilu rolników dostało dopłaty. Teraz kiedy jest kryzys to modne, żeby spierdolić. Ale jak się brało pieniążki to było ok. Troche honoru. A teraz dajcie mu piwka za obrazek bo chciał być śmieszny
Nie jestem lewakiem, ale za człowieka który w zyciu przepracował 3 tygodnie i chce zmienić kraj nigdy piwo. Zwyczajnie mówi to co jest modne czyli
- zjebać Unie Europejską
- zjebać urzędników
- zjebać rządzących
Wkurwia mnie to niemiłosiernie, takie uwielbienie gościa bo UE zjebie. Jasne powinniśmy zostać pod wpływem związku radzieckiego panie Korwinie, nawet widać jakie UE to zło, przecież to przez nich nie mamy teraz autostrad, od 2004 nic nie wybudowano.
Kiedy wejdziemy w strefę euro i wszyscy sobie uświadomią, że musimy TEŻ JAK INNE KRAJE płacić składki do budżetu UE, to wtedy zacznie się wrzawa dopiero. Wtedy to dopiero tacy pokrzykiwacze staną się modni.
napisane, że za lewactwo?
nie i chuja się znasz na prowadzeniu rakiety.
W STANACH NIEDOBORU PRAWICOWEJ IDEOLOGI do kurwy nędzy
Napisałem, że nie jestem lewakiem i nigdy nim nie będę. Jestem prawicowcem, ale to co mówi ten człowiek jest mimo wszystko dla mnie niedorzeczne. Spójrz tłuku ile dróg od 2004 zostało wybudowanych, ilu rolników dostało dopłaty. Teraz kiedy jest kryzys to modne, żeby spierdolić. Ale jak się brało pieniążki to było ok. Troche honoru. A teraz dajcie mu piwka za obrazek bo chciał być śmieszny
Nie jestem lewakiem, ale za człowieka który w zyciu przepracował 3 tygodnie i chce zmienić kraj nigdy piwo. Zwyczajnie mówi to co jest modne czyli
- zjebać Unie Europejską
- zjebać urzędników
- zjebać rządzących
Tempo rozwoju tyle razy wyższe Korwinie? Kiedy murzyn z Nigerii ukradnie mi telefon komórkowy to tempo rozwoju jego kraju jest 10x wyższe od UE, a dlaczego? Dlatego, że telefon w murzyńskiej wiosce znaczy więcej niż ferrari u kolejnego bogacza mieszkającego w UE.
Ogólnie to podniecajcie się i spuszczajcie małolaty nad korwinem. Już wolę burdel tuska i smoleńsk kaczyńskiego niż tego pokrzykiwacza. Wkurwia mnie to niemiłosiernie, takie uwielbienie gościa bo UE zjebie. Jasne powinniśmy zostać pod wpływem związku radzieckiego panie Korwinie, nawet widać jakie UE to zło, przecież to przez nich nie mamy teraz autostrad, od 2004 nic nie wybudowano. W dupach się poprzewracało, wracaj Korwin na drzewo. Mając jeden kokos i znajdując 2 będziesz 3 razy bogatszy, tempo wzrostu większe niż w UE.
Napiszę po raz kolejny- czy ty naprawdę myślisz, że Francuz, Niemiec i Anglik ciężko pracują, po to, aby ich pieniądze szły do Polski? Aby Polakom żyło się lepiej? Czy tobie bank kiedykolwiek dał coś za darmo? Weź się kurwa zastanów dwa razy, zanim łykniesz znowu tę jebaną propagandę, bo jeszcze znajdą się idioci co ci uwierzą, że UE daje wszystko za darmo.
Tempo rozwoju tyle razy wyższe Korwinie? Kiedy murzyn z Nigerii ukradnie mi telefon komórkowy to tempo rozwoju jego kraju jest 10x wyższe od UE, a dlaczego? Dlatego, że telefon w murzyńskiej wiosce znaczy więcej niż ferrari u kolejnego bogacza mieszkającego w UE.