Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................x 2013-02-07, 23:16
Zazwyczaj podoba mi się co on mówi ale teraz pierdoli. Polska jak na razie ssie tyle kasy z Uni, że może się tylko cieszyć, gorzej mają Niemcy czy Francja, które więcej płacą niż otrzymują.
Zgłoś
j................e 2013-02-07, 23:20
Meretrix napisał/a:

Zazwyczaj podoba mi się co on mówi ale teraz pierdoli. Polska jak na razie ssie tyle kasy z Uni, że może się tylko cieszyć, gorzej mają Niemcy czy Francja, które więcej płacą niż otrzymują.

Tu się zgodzę, bo czasami Korwin ma racje, ale gada tyle, że nie trudno, żeby czasem coś sensownego powiedział.

Kiedy wejdziemy w strefę euro i wszyscy sobie uświadomią, że musimy TEŻ JAK INNE KRAJE płacić składki do budżetu UE, to wtedy zacznie się wrzawa dopiero. Wtedy to dopiero tacy pokrzykiwacze staną się modni. Chyba sam zostanę politykiem, żebyście na mnie zapierdalali hehe

Pozdrowię sadistic z mównicy sejmu hehe
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-07, 23:22 1
sankers92 napisał/a:

Napisałem, że nie jestem lewakiem i nigdy nim nie będę. Jestem prawicowcem, ale to co mówi ten człowiek jest mimo wszystko dla mnie niedorzeczne. Spójrz tłuku ile dróg od 2004 zostało wybudowanych, ilu rolników dostało dopłaty. Teraz kiedy jest kryzys to modne, żeby spierdolić. Ale jak się brało pieniążki to było ok. Troche honoru. A teraz dajcie mu piwka za obrazek bo chciał być śmieszny

co do tłuka, to ja nie wnikam, jak Cię matka na obiad do obory woła, a powiedz mi gdzie napisane, że za lewactwo?
Chuja się znasz na prowadzeniu rakiety.
W STANACH NIEDOBORU PRAWICOWEJ IDEOLOGI do kurwy nędzy
Zgłoś
p................0 2013-02-07, 23:22 38
sankers92 napisał/a:

Nie jestem lewakiem, ale za człowieka który w zyciu przepracował 3 tygodnie i chce zmienić kraj nigdy piwo. Zwyczajnie mówi to co jest modne czyli
- zjebać Unie Europejską
- zjebać urzędników
- zjebać rządzących

JKM jeszcze przed wstąpieniem Polski do UE, mówił, że nie powinna tego robić, a UE to nic innego jak eurokołchoz. Także nie pierdol, że on gada, tak, kiedy to modne, bo on takie opinie wydawał już dawno temu.

sankers92 napisał/a:

Wkurwia mnie to niemiłosiernie, takie uwielbienie gościa bo UE zjebie. Jasne powinniśmy zostać pod wpływem związku radzieckiego panie Korwinie, nawet widać jakie UE to zło, przecież to przez nich nie mamy teraz autostrad, od 2004 nic nie wybudowano.

Napiszę po raz kolejny- czy ty naprawdę myślisz, że Francuz, Niemiec i Anglik ciężko pracują, po to, aby ich pieniądze szły do Polski? Aby Polakom żyło się lepiej? Czy tobie bank kiedykolwiek dał coś za darmo? Weź się kurwa zastanów dwa razy, zanim łykniesz znowu tę jebaną propagandę, bo jeszcze znajdą się idioci co ci uwierzą, że UE daje wszystko za darmo.

sankers92 napisał/a:

Kiedy wejdziemy w strefę euro i wszyscy sobie uświadomią, że musimy TEŻ JAK INNE KRAJE płacić składki do budżetu UE, to wtedy zacznie się wrzawa dopiero. Wtedy to dopiero tacy pokrzykiwacze staną się modni.

No kurwa... Przecież Polska od kilku już lat jest płatnikiem w UE I na chuj się wypowiadać, jak się bladego pojęcia nie ma o temacie?
Zgłoś
j................e 2013-02-07, 23:23
quindzal napisał/a:

napisane, że za lewactwo?
nie i chuja się znasz na prowadzeniu rakiety.
W STANACH NIEDOBORU PRAWICOWEJ IDEOLOGI do kurwy nędzy

Doczytaj do końca co jest na Twoim zdjęciu, bo już Twój ojciec nie doczytał jak zakładać prezerwatywę i muszę Ci teraz odpisywać
Zgłoś
3oda-19 2013-02-07, 23:24 5
sankers92 napisał/a:

Napisałem, że nie jestem lewakiem i nigdy nim nie będę. Jestem prawicowcem, ale to co mówi ten człowiek jest mimo wszystko dla mnie niedorzeczne. Spójrz tłuku ile dróg od 2004 zostało wybudowanych, ilu rolników dostało dopłaty. Teraz kiedy jest kryzys to modne, żeby spierdolić. Ale jak się brało pieniążki to było ok. Troche honoru. A teraz dajcie mu piwka za obrazek bo chciał być śmieszny

Ty jesteś kurwa głupi czy tylko udajesz?
a myślisz, że skąd unia bierze kase na te wszystkie dopłaty, drogi i inne chuje muje. z podatków, które potulne polaczki(tak polaczki, bo Polacy chcą coś zmienić w tym kraju) chętnie oddają.
Zgłoś
sir_Alex 2013-02-07, 23:26 11
sankers92 napisał/a:

Nie jestem lewakiem, ale za człowieka który w zyciu przepracował 3 tygodnie i chce zmienić kraj nigdy piwo. Zwyczajnie mówi to co jest modne czyli
- zjebać Unie Europejską
- zjebać urzędników
- zjebać rządzących

Tempo rozwoju tyle razy wyższe Korwinie? Kiedy murzyn z Nigerii ukradnie mi telefon komórkowy to tempo rozwoju jego kraju jest 10x wyższe od UE, a dlaczego? Dlatego, że telefon w murzyńskiej wiosce znaczy więcej niż ferrari u kolejnego bogacza mieszkającego w UE.

Ogólnie to podniecajcie się i spuszczajcie małolaty nad korwinem. Już wolę burdel tuska i smoleńsk kaczyńskiego niż tego pokrzykiwacza. Wkurwia mnie to niemiłosiernie, takie uwielbienie gościa bo UE zjebie. Jasne powinniśmy zostać pod wpływem związku radzieckiego panie Korwinie, nawet widać jakie UE to zło, przecież to przez nich nie mamy teraz autostrad, od 2004 nic nie wybudowano. W dupach się poprzewracało, wracaj Korwin na drzewo. Mając jeden kokos i znajdując 2 będziesz 3 razy bogatszy, tempo wzrostu większe niż w UE.

napisał 20latek, ktorego do dzis sponsoruja rodzice. odezwij sie za pare lat, jak panstwo zacznie zabierac Tobie 70% Twoich zarobionych pieniedzy, jak bedziesz utrzymywal caly aparat biurokratyczny, jak bedziesz musial szarpac sie z ZUSem i skarbowka.

Nie jestes lewakiem, tylko zaslepionym malolatem, tez kiedys wierzylem w UE i PO/PiS i caly ten burdel, ale zycie mnie naprostowalo
Zgłoś
j................e 2013-02-07, 23:27 1
pieto90 napisał/a:

Napiszę po raz kolejny- czy ty naprawdę myślisz, że Francuz, Niemiec i Anglik ciężko pracują, po to, aby ich pieniądze szły do Polski? Aby Polakom żyło się lepiej? Czy tobie bank kiedykolwiek dał coś za darmo? Weź się kurwa zastanów dwa razy, zanim łykniesz znowu tę jebaną propagandę, bo jeszcze znajdą się idioci co ci uwierzą, że UE daje wszystko za darmo.

Napiszę po raz kolejny, wkrótce i my będziemy zapierdalali na kraje, które mają gorzej. Przyjmiemy euro i będziemy robić na Hiszpanów i Greków. Wymiana taniej siły roboczej dzięki UE i produktów to co? Z dupy się może wzięło? Że niemiec woli zatrudnić tańszego Polaka.

Kurwa popatrz co się zmieniło od 2004 roku i dopiero coś pisz. Wolę kurwa, żyć w takim wg Ciebie kołchozie i mieć autostrady, mieć możliwość wyjechania na zachód, niż żyć za żelazną kurtyną. Obudź się! Albo UE, albo Rosja. Ja wolę to pierwsze. Chcesz powrotu komunu i każdy ma prace z której gówno jest. Prosze bardzo, idź za korwinem.
Zgłoś
n................2 2013-02-07, 23:28 6
Usunąć zbiorczy na Korwina. Skoro na Maxa Kolonko nie założyliście, to czemu ma byc na Korwina?
Zgłoś
p................0 2013-02-07, 23:31 17
@sankers92- ja pierdolę... Ogarnij, że Polska już od kilku lat jest płatnikiem w UE. A od 1990r. do 2004r. nic się nie zmieniło? Nic kurwa nie budowano? Ja jebię, jesteś idealnym przykładem, że propaganda działa. Za JKM jak za komuny? Czy ty wiesz czym jest gospodarka centralnie sterowana, a na czym opiera się JKM, który jest wolnorynkowcem? No właśnie... Tak myślałem, bo nie jebał byś takich głupot, gdybyś chciał cokolwiek poczytać, dowiedzieć się.

BTW: Norwegia i Szwajcaria nie są w UE, a współczynniki zadowolenia z życia w tych krajach są na zdecydowanie wyższym poziomie niż w Polsce. Więc skończ mi tu pierdolić, że jakby nie UE to nic by nie było, bo ja widać, da się i bez niej. Chile bodajże w latach 80-90 miało zajebiście duży dług publiczny, ale dzięki odpowiedniemu gospodarowaniu finansami publicznymi zmniejszyło go, czy Chile jest w jakiejś organizacji podobnej do UE? NIE!!
Zgłoś
Svenlee 2013-02-07, 23:31 3
sankers92 - nie wiem gdzie Ty się urodziłeś ale chyba w Warszawie, co? Bo chyba bardziej pojebanym być nie można. Pytanie - chuj ci z dróg jak w kraju jest chujnia?
Zgłoś
dmnkprcl 2013-02-07, 23:35
co on tam czyta?
Zgłoś
q................9 2013-02-07, 23:38 2
sankers92 napisał/a:

Tempo rozwoju tyle razy wyższe Korwinie? Kiedy murzyn z Nigerii ukradnie mi telefon komórkowy to tempo rozwoju jego kraju jest 10x wyższe od UE, a dlaczego? Dlatego, że telefon w murzyńskiej wiosce znaczy więcej niż ferrari u kolejnego bogacza mieszkającego w UE.

A co z tempem rozwoju Twojego mozgu ? Masz 21 lat i nadal nie potrafisz zrozumiec na czym polega wskaznik PKB, chyba czas zglosic sie do kolejki po zolte papiery, nie sadzisz ?
Zgłoś
motopompa1986 2013-02-07, 23:39
Do tych, którzy wychwalają to, że dostaliśmy kase z Unii na dopłaty dla rolników czy autostrady. Jasne wszystko teraz fajnie i pięknie, ale te pieniądze trzeba będzie kiedyś oddać. Nikt wam nie da pieniędzy za darmo, a jak przyjdzie czas na spłatę długu to się obudzimy z ręką w nocniku jak zwykle. Jak na razie nie widzę, żeby Polska się jakoś specjalnie rozwijała przez te pieniądze, tyle że zrobili kilka kilometrów autostrad i to z wielkim bólem. Gierek kiedyś też pożyczał...
Zgłoś
wrc1 2013-02-07, 23:39
ciekawa ma koncepcje na gospodarke, ktora zaklada ze jesli bedziemy mieli MADRYCH rzadzacych i wolna reke osiagniemy o wiele wiecej niz cala unia europejska.
gdyby ten czlowiek dostal sie do wladzy i posiadal wolna reke, istnialyby tylko dwa mozliwe sceniariusze: upadek gospodarczy, bieda badz zycie w luksusie.
teoretycznie to co mowi wydaje sie trafione, ciekawe jak w praktyce daloby sie to zrealizowac...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem