Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
j................e 2013-02-07, 23:41
Svenlee napisał/a:

sankers92 - nie wiem gdzie Ty się urodziłeś ale chyba w Warszawie, co? Bo chyba bardziej pojebanym być nie można. Pytanie - chuj ci z dróg jak w kraju jest chujnia?

W kraju chujnia bo się robić nie chce! Taka prawda. Na palcach jednej ręki mogę policzyć znajomych, którzy poszli do pracy w wakacje czy w czasie szkoły. Kiedy ja od ostatniej klasy gimnazjum co wakację pracuję (nie, rodzice mi nigdy nie załatwili pracy), sam sobię załatwiam i jakoś daję radę. Tylko się nie chce kurwa robić. Nic tylko narzekać, że źle. Ja proponuję, żeby maruderzy pospierdalali do Anglii, Niemiec i Włoch. Wtedy kraj się uzdrowi.
Zgłoś
rudikopf 2013-02-07, 23:41 6
Sory Panowie, ale musze to napisać, bez względu kogo bym oglądał słuchał lub w kogo i co wierzył - jak dla mnie problem tkwi w nas samych - Polakach (przez gardło by mi nie przeszło "polaczkach"). Zobaczcie jak wygląda spis komentarzy pod tym materiałem - Wy się dziwicie?!? no halo nawet sami komentując nie umiecie utrzymać poziomu "dyskusji" a wymagacie tego od rządu itd. itp. Zobaczie sobie jak to wygląda - naszym problemem jest to, że nie potrafimy dyskutować i przejawia się to na każdym szczeblu życia - jeden od drugiego mądrzejszy po czym dyskusja sprowadza się do hejtów,wyzwisk i nienawiści.... Ludzie, ja szanuję zdanie każdego zrównoważonego umysłowo człowieka, Polaka.
Bądzcie obiektywni. Każdy ma jakąś rację. To Waszym obowiązkiem jest przyjąć do wiadomości przetrawić i wydać swoją opinie a nie od razu atakować. Mózgi macie spierdolone przez tv i internet i media jakkolwiek to chujostwo nazwać - tyle w temacie. Nauczcie się najpierw szanować zdanie innej osoby. Nauczcie się normalnej obiektywnej kultury dyskusji aby ona poprowadziła do wniosków, które można by wprowadzić w życie. W każdym gronie czy to politycznym czy biznesowym czy też dziennikarskim wychodzi brak kultury dyskusji, a najlepsze że wierze w to że każdy z Was SADOLE o tym ma pojęcie i wielokrotnie się z tym spotkał, nie wspominając że Was to też wqrwia. Absolutnie nie mam nic do nikogo szczególnie na Naszym portalu. Ale w chuj mnie to od wielu lat wqrwia że tak jest jak jest...
Zgłoś
j................e 2013-02-07, 23:48
qaz009 napisał/a:

A co z tempem rozwoju Twojego mozgu ? Masz 21 lat i nadal nie potrafisz zrozumiec na czym polega wskaznik PKB, chyba czas zglosic sie do kolejki po zolte papiery, nie sadzisz ?

Zajmij mi miejsce za Tobą w tej kolejce

pieto90 napisał/a:

BTW: Norwegia i Szwajcaria nie są w UE, a współczynniki zadowolenia z życia w tych krajach są na zdecydowanie wyższym poziomie niż w Polsce. Więc skończ mi tu pierdolić, że jakby nie UE to nic by nie było, bo ja widać, da się i bez niej. Chile bodajże w latach 80-90 miało zajebiście duży dług publiczny, ale dzięki odpowiedniemu gospodarowaniu finansami publicznymi zmniejszyło go, czy Chile jest w jakiejś organizacji podobnej do UE? NIE!!

Norwegia - ropa i brak nacisku ze strony Rosji
Szwajcaria - wiecznie państwo neutralne z żydowskimi bankami

Jesteśmy w takim położeniu, że jak nie Niemcy nas napierdalają to Ruscy, musimy z którymiś trzymać... .

Co do Chile się nie wypowiadam.

@Up
Zgadzam się, mnie poniosły emocje ze względów, które wyżej opisałem. Głównie przez to narzekanie pod każdym wpisem na sadisticu, że źle w kraju, jak się sami nie zmienimy i nie weźmiemy za robotę to nie będzie lepiej. Wkurwia mnie to niemiłosiernie.
Zgłoś
korinogaro 2013-02-07, 23:49 6
Nie będę się wdawał w dyskusję czy UE jest dobra czy nie, zaznaczę tylko, że sposób finansowania projektów przez unię jest bardzo cwany. Bo biedniejsze państwo dostaje potencjalnie dostęp do takiej ilości kasy z UE, że chce się tego nachapać (tak jak umierający z głodu przy szwedzkim stole) tyle, że finansowanie jak wszyscy wiemy jest częściowe. Powoduje to, że państwo albo z braku funduszy nie wykorzystuje pieniędzy z unii (i wtedy władza jebana jest przez ciemny lud) albo zapożycza się na potęgę, żeby mieć tę wystarczającą część na skorzystanie z funduszy unijnych (wtedy jest jebana przez ludzi którzy patrzą nieco dalej w przyszłość ale ich jest niewielu więc i opór mały). Gdzie państwa takie jak Polska pożyczają pieniądze? W dużej mierze ze źródeł znajdujących się pod egidą UE która poprzez kredyt uzależnia kraj od siebie.

PS. Jeśli chodzi o dopłaty itd. czy tylko ja pamiętam że całe stada krów zostały u nas wybite bo dawały mleko bardziej tłuste niż pozwalały na to przepisy unii? Czy tylko ja pamiętam o zamknięciu lub ograniczeniu produkcji żarówek, statków itp.? Czy tylko ja pamiętam, że ten "kryzys" cukrowy został wywołany przez limity na produkcję buraka cukrowego? Czy tylko ja pamiętam, że bardzo wiele dziedzin rolnictwa w rzeczywistości podupadło bo z eksporterów staliśmy się importerami? Czy tylko ja pamiętam, że droga żywność wynika ponownie z limitów nałożonych przez UE, a nie z braków możliwości produkcji? Droższy prąd? To też regulacje UE.

Wniosek: Trudno jest określić, czy dotacje z UE przeważyły nad stratami jakie w polskiej gospodarce wywołały i wywołują unijne dyrektywy.
Zgłoś
Fleder 2013-02-07, 23:54
Moze zostane za to zgnojony ale wedlug mnie Korwin to idiota. Chcialbym jedej wielkiej zjednoczonej Europy, jeden jezyk jedna waluta itp widze w tym wiecej zalet niz wad.

Pozdrawiam
Zgłoś
juki 2013-02-08, 0:02 2
Zgłoś
mihaueeek 2013-02-08, 0:06 7
sankers92 napisał/a:

W kraju chujnia bo się robić nie chce! Taka prawda. Na palcach jednej ręki mogę policzyć znajomych, którzy poszli do pracy w wakacje czy w czasie szkoły. Kiedy ja od ostatniej klasy gimnazjum co wakację pracuję (nie, rodzice mi nigdy nie załatwili pracy), sam sobię załatwiam i jakoś daję radę. Tylko się nie chce kurwa robić. Nic tylko narzekać, że źle. Ja proponuję, żeby maruderzy pospierdalali do Anglii, Niemiec i Włoch. Wtedy kraj się uzdrowi.

Wiem, o czym mówisz, zgadzam się tutaj z Tobą, prawda jest taka, że większości nie chce się robić, praca jest, tylko trzeba chcieć i się nie bać pracować. W tym momencie przychodzi jednak problem w postaci podatków, sam osobiście zająłem się projektowaniem ciuchów i opychaniem tego, idzie super ale że nie jestem potężną firmą i robie dużo samemu raazem ze wspólnikami to czasami nie opyla mi się czegoś zacząć produkować i sprzedawać z powodu podatków. Tak tak te boskie podatki, gdyby nie one to miałbym prawie 20% więcej pieniędzy ze samej sprzedaży jak nie więcej bo pewnie oszczędziłbym na prądzie, paliwie, dystrybucji. Z pozoru może się wydawać, że wszystko jest w porządku w tym kraju, tylko w rządzie jest takie wielki bałagan, przecież buduje się wszystko, powstają drogi, firmy dostają dofinansowania, żyć nie umierać ale czy jest tak do końca ? Ze swoich zarobków oddajemy im 83% (powołuje się tutaj na Korwina) czy to jest normalne ? Za te pieniądze to powinniśmy tak jak mówi Korwin latać już na Marsa, służba zdrowia to powinna być za darmo a benzyna za 1 zł bo taki nadmiar kasy by był. Ale tak to jest, jak część kasy się rozpieprzy, cześć ukradnie, cześć wyda na samoloty i inne zabawki polityków, część odda UE (bo przecież z dupy tych dofinansowań Ci nie dadzą). Dodatkowo wszędzie tylko zakazy, nakazy w imię Twojego dobra, przecież sam dobrze wiesz co jest dla Ciebie najlepsze. I czy to wygra prawica czy lewica nie ma żadnego znaczenia jeśli pieniądze zostaną w państwie i będą dobrze gospodarowane. Trzeba obywatelom pozwolić normalnie żyć tak żeby mogli wszystko, a na pewno źle nie będzie. Przemyśl sobie to co tak naprawdę możesz, ile czasu zajmuje Ci załatwienie jakiejś sprawy, po ile jest jest benzyna w tym kraju, jakie są miesięczne opłaty porównaj to z zarobkami, przeanalizuj ile mógłbys mieć gdyby nie podatki. Pomyśl gdzie nasza tożsamość narodowa jeśli promuje się wszędzie tą zasraną UE a nie Polskość, kraj to kraj, tu jest nasze miejsce, nie za granicą a tutaj, tutaj każdy człowiek powinnien mieć możliwosć godnego dorobienia się, szybkiego załatwienia spraw urzędowych, spokojnego życia, kto ma ten ma, ale nawet Ci co mają dużo pięniędzy to firmy im padają, mam wielu takich znajomych i gdyby nie to że zarobili w ciągu lat 90 i części paru pierwszych lat XXI wieku to teraz by gówno mieli. Zobacz jakie afery śmieszne wynikały, chociażby to że Polskie firmy nie mogą produkować więcej cukru niż ileś tam ton bo Unia zabrania wskutek czego cena cukry poszła w górę. Polska miała najtańszy cukier w Europie i eksportowała gdzie się dało to zobacz jak pięknie obcięli skrzydła Polskim firmom. Banda urzędników decyduje o tym jak zachowa się rynek, czy to nie jest to samo co za komuny ? Gospodarka centralnie planowana ? W mediach Cie wszędzie ogłupiają gejami, transseksualistami aby odciągnać Cię od prawdziwych problemów. Korwin jest kreowany na oszłoma bo pokazuje prawde, nie pierdoli głupot, mówi o tym jak powinno być ale to nie jest w interesie władzy mieć takiego wichrzyciela narodu. Czasami jego wypowiedzi są niespójne ale inteligentny człowiek zrozumie przeslanie, dlatego ma tak małe poparcie bo w tym kraju jest wiele głąbów i nie rozumieją. Nie zgadzam się z nim w kilku sprawach ale ogólnie kreowana przez niego wizja państwa bardzo do mnie przemawia. Dlatego chętnie chłonę to co mówi, potem sprawdzam, analizuję i staram sie przekazać innym chociaż jest to czasami trudne. To tyle ode mnie, nie spinaj się tak nastepnym razem.
Zgłoś
j................e 2013-02-08, 0:07
No to jeszcze na zakończenie dyskusji z mojej strony. Nigdy nie poprę człowieka, który z jednej strony mówi czego to dla kraju nie chce a
fronda.pl/a/korwin-mikke-o-powstaniu-warszawskim-dla-frondapl-falszywa...

takie coś mówi o PW 1944. Ja rozumiem, że nie poszło, ale co, mielismy złożyć broń jak Francja?
Każdy niech wyciągnie własne wnioski.
Zgłoś
L................a 2013-02-08, 0:08
Ten pajac przez całe lata był przecież w sejmie i jakoś żadnych cudów nie zdziałał. Zapomniałbym - jak to na prawicę przystało pokłócił się kilka razy, co zaowocowało nieustannym dzieleniem i pzepoczwarzaniem jego mikroskopijnej partyjki kanapowej. Sam jest, i to trzeba mu przyznać, najbardziej łebskim z całej tej prawicowej menażerii, nie świadczy to jednak o jego geniuszu, raczej o poziomie reszty. Znacie powiedzenie: "na bezrybiu i rak ryba". Korwin jest takim rakiem właśnie. Biorąc pod uwagę nakład pisemek, w których umieszcza swoje felietony, wstawianie jego filmików na Sadola zwiększa mu liczbę widzów gdzieś tak pewnie dwukrotnie. Niech mu bedzie, pośmiać zawsze się można. Rozumiem, że dla sadolowych polaczków to jest niemalże zbawca świata, no cóż, jacy poplecznicy taki idol.
Zgłoś
s................r 2013-02-08, 0:08 2
@up ale długo może ze 5 ludzi to przeczyta, mi się nie chce, głosuj sobie dalej na pana grodzkigo i jego wodza małolacie. Ja głosuje na korwina, polishadama28 i testovirona. JEBAĆ LEWICEM
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-08, 0:09
sankers92 napisał/a:

Doczytaj do końca co jest na Twoim zdjęciu, bo już Twój ojciec nie doczytał jak zakładać prezerwatywę i muszę Ci teraz odpisywać

idź naucz się czytać ze zrozumieniem, nie wiem jak zdałeś test gimnazjalny
Dla Twojej wiadomości: stosować przy lewackim skurwieniu tylko pomocniczo, więc jeśli uważasz się za lewacką kurwę to nie wnikam
Zgłoś
Svenlee 2013-02-08, 0:14
sankers, ludzi w POlsce dzieli się na ludzi, którzy nie chcą robić za najniższą krajową lub takich, którzy zapierdalają jak niewolnicy bo wiedzą, że na ich jebane miejsce jest kolejne 10 osób. I dlatego jest bezrobocie. Przyczyna bezpośrednia - rząd nie potrafi zapewnić miejsc pracy, likwiduje miejsca pracy.
Przyczyna pośrednia - podejście ludzi do pracy. Ale bez zaangażowania tego pierwszego ni chuja nic się nie zmieni.
PS. Dlatego nie ma u nas żadnej rewolty. Bo wyjebią cie z pracy a dwa, że nie ma autorytetu, który by to wszystko poprowadził. Trzy - ludzie są podzieleni. I można tak w nieskończoność nawijać.
Zgłoś
J................8 2013-02-08, 0:14
Fleder napisał/a:

Moze zostane za to zgnojony ale wedlug mnie Korwin to idiota. Chcialbym jedej wielkiej zjednoczonej Europy, jeden jezyk jedna waluta itp widze w tym wiecej zalet niz wad.

Pozdrawiam

Już niedługo będziesz mówił. Po arabsku.
Zgłoś
korinogaro 2013-02-08, 0:16 1
Nie jestem jego fanem ale przez głupotę i brak wiedzy poczułem się w obowiązku do jego obrony.

@up up Co z tego, że powiedział że PW to była głupota? Nie wszyscy żyją ideologią i patosem, niektórzy (widocznie on też) rozsądkiem. PW nie miało szans się udać i są dokumenty i zeznania ludzi biorących w nim udział, że od początku wiedzieli, że nie uda im się odbić W-wy.
@up Jaką liczebność miała jego partia gdy był w sejmie? Jak sprawdzisz to zobaczysz, że nie posiadał realnej władzy. Tyle, że to np. jego partia napisała projekt o ujawnieniu współpracowników służ PRL którzy pełnią funkcje publiczne zresztą poważnie utrącona potem przez resztę sejmu (w Czechach dokonano ujawnienia współpracowników i każdy widzi gdzie jesteśmy my, a gdzie oni). Poza tym już w latach 90tych złożył projekt ustawy powoli wydłużającej wiek emerytalny oraz likwidujący większość przywilejów emerytalnych (teraz podobną ustawę wprowadzili bo przyciśnięto ich do ściany, a można było zrobić to łagodniej 20 lat temu). Dodatkowo złożyli projekt ustawy w którym firmy miały rozliczać się z obrotu a nie od zysku co uniemożliwiłoby wyprowadzania miliardów złotych poza Polskę i co? I gówno. To tylko kilka przykładów ich projektów ustaw. Tak więc jego partia zrobiła wszystko co było w ich mocy żeby w Polsce było lepiej.
Zgłoś
r................q 2013-02-08, 0:21 1
sankers92 napisał/a:

Już wolę burdel tuska i smoleńsk kaczyńskiego niż tego pokrzykiwacza.

A jakiś sensowny argument prócz tego, że Korwin to jebany krzykacz i blablabla? Pewno mamusia opłaci prąd, internet, tatuś załatwi pracę? Skopiuj sobie ten post i wklej go do notatnika, może kiedy zaczniesz utrzymywać sam siebie, to pierdolniesz się w łeb i zdasz sobie sprawę, że pleciesz bzdury.

sankers92 napisał/a:

nawet widać jakie UE to zło, przecież to przez nich nie mamy teraz autostrad, od 2004 nic nie wybudowano.

Na prawdę myślisz, że UE cokolwiek nam daje? Łapiesz tę jebaną propagandę jak rybka haczyk... nie wierzę, że są jeszcze ludzie na tym świecie, którzy wierzą, że UE daje nam pieniądze na COKOLWIEK. Te zdanie "program realizowany z funduszów UE" to nic innego jak jebanie mózgu. Teraz załóż własną firmę i poproś o fundusze na start.. z unii ofc. Może dostaniesz te marne 10k, co jest kurwa nie do pomyślenia, zważywszy na to, że do założenia takowej potrzeba znacznie więcej.

Polska gospodarka upada. POLSKIE firmy upadają jedna po drugiej. Ponad połowę zarobków oddajemy na te wszystkie zusy, srusy, składki etc., a 1/2 tego co pozostało oddajemy znowu w podatkach - kupując chleb płacisz podatek, kupując mleko płacisz podatek itd. itp.

Jeżeli UE przyzna już te 300 mld, to wyłożymy drugie tyle. A, że takich pieniędzy nie mamy, to będziemy musieli brać kredyty komercyjne - a takie kredyty są oprocentowane coś koło 20%, to z tych 300 mld musimy ponad 50 mld oddać bankom jako odsetki. A cała reszta tych pieniędzy pójdzie na ochronę środowiska (zmniejszanie emisji itp). Chuj z tym, że to w żaden sposób się nie zwróci, to w dodatku miejsc pracy to nie stworzy.

A teraz wracaj na drzewo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem