Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pokh 2013-02-08, 0:22
jak patrze na to co pisze ten sankers to mnie przerazenie bierze ze tacy ludzie maja juz prawo glosu. tuman lyka propagande jak mlody pelikan i mysli ze statystyki podane przez wiki/tvn/polsat czy inne gowno wyborcze sa wiarygodne. gosc pierdoli ze mamy wszystko z ue za darmo ze co ze drogi ze szpitale?? aty wiesz kurwa pajacu ilu ludzi jest inwigilowanych przez jebany eurokochloz? wiesz ilu ludzi zostalo pozartych prezz jebany system ktory wprowadzila eurobrukselka?? ile ludzi cierpi prezz obostrzenia i przepisy ktore ograniczaja ich dzialalnosc, ktora moze nie byla dochodowa z pkt widzenia panstawa, ale byla dla nich jedynym zarobkiem?? CO TY KURWA WIESZ 21 letni czlowieczku!! I ZEBY NIKT NIE MIAL PRAWA GLOSU POKROJU TEGO PAJACA!!
Zgłoś
o................n 2013-02-08, 0:23
Pierdolenie kurwa!

dyrektywy tak strasznie ograniczają naszego państwa i nie dają nam normalnie funkcjonować... Powiedzcie mi ile razy Bruksela czegoś zabroniła? Oczywiście jest to biurokracja, ale jest to nic w porównaniu z naszym ukochanym ZUSem, 500 000 urzędników na 15 milionów obywateli w wieku produkcyjnym... Na dodatek wszystkie prawa i dyrektywy od EU nie są niczym strasznym, sam miałem styczność z niektórymi z nim (sprowadzam ptasie mleczko dla dwóch sklepów w UK, tak tylko na boku dorabiam) i stanowią w większości dopełnienie do naszych praw i głównym celem tych strasznych "brukselskich narzędzi ucisku" jest dbanie o to, żeby produkty, którymi obracasz były wysokiej jakości. Jest parę absurdzików, ale nie są one w jakiś sposób szkodliwe (o wiele bardziej szkodliwe i toksyczne jest wspomniane już polskie prawo).

Dzięki EU nasi zajebiści politycy mają mniej możliwości okradać obywateli, bo wszystko jest teraz bardziej widoczne, nie ma takiego gówna jak wykupowanie połaci lasu i ogradzanie ich płotem "bo to moje". Jako kraj członkowski mamy również równy głos w parlamencie europejskim i na większość strasznych dyrektyw i praw sami się zgodziliśmy (przez europosłów, którzy głosują w naszym imieniu, jak nie podoba się, to trzeba głosować na innych europosłów). Narzucane prawa Brukseli krótko mówiąc nie są dawane z dupy jako widzimisię, a są przemyślane, przegłosowane przez WSZYSTKIE kraje członkowskie i mają na celu polepszenie warunków bytu lub jakości produktów (czasem trafi się crap, to prawda, ale jest to przypadek 1 na 1 000 000 i z "pomocą" opinii publicznej nie raz już wprowadzano korekty).

Jeszcze raz powtarzam, jeśli szukacie biurokracji, to pójdźcie do jebanego ZUSu, który zajmuje powierzchnię dobrej fabryki, w chuja robi każdego z nas dzień w dzień i jeszcze każe nam za nimi biegać i papiery wypełniać.

Jak już wcześniej wspomniałem sprowadzam cukierki z PL i miałem bezpośredni kontakt z waszą "biurokracją EU" - firmę założyłem w 3 godzinki, podatki i stawki mam jasno ustalone, towar idzie bez cła i większych problemów, a jedyne co mi każą te "straszne" europejskie prawa to sprowadzanie towary wysokiej jakości, a nie jakiegoś chłamu. No, ale 18letni specjaliści pewnie i tak wiedzą lepiej...

Dzięki Unii mogę studiować za granicą bezpłatnie (nie kurwa, nie wasze pierdolone Erazmusy tylko Full-Time)

Co do upadku gospodarki - nie wiem czy pan Korwin siedział w bunkrze atomowym od 2008 roku, ale mamy Stagnację Rynkową, a w niektórych krajach Kryzys. To jest przyczyną problemów, a nie Unia. Wgretoryki Korwina taka Ukraina i Rosja powinny mieć wzrost 200%, bo przecież nie są w Unii. A dlaczego mają po dużych minusach. Populizm i tyle. Byle licealista zauważy, że to pierdolenie a nie twarde fakty.

Na koniec dam parę linków, które mówią co nam daje Unia:

mapadotacji.gov.pl/

efs.gov.pl/

funduszeeuropejskie.gov.pl/poradnikbeneficjenta/strony/wniosekodofinan...

Pozdrawiam serdecznie,

DUST DEVIL aka Lewak, który świata bez Unii nie widzi
Zgłoś
p................0 2013-02-08, 0:25
sankers92 napisał/a:

No to jeszcze na zakończenie dyskusji z mojej strony. Nigdy nie poprę człowieka, który z jednej strony mówi czego to dla kraju nie chce a
fronda.pl/a/korwin-mikke-o-powstaniu-warszawskim-dla-frondapl-falszywa...

takie coś mówi o PW 1944. Ja rozumiem, że nie poszło, ale co, mielismy złożyć broń jak Francja?
Każdy niech wyciągnie własne wnioski.

No i co jest złego w tej wypowiedzi? Może powiedział nieprawdę? PW było sukcesem, czy jak? Ja też to uważam za klęskę, bo to nie mogło się udać. Oczywiście, oddaję cześć powstańcom, ale uważam, że PW to tylko bezsensowna śmierć Polaków i temu nikt nie zaprzeczy, bo takie są fakty.

BTW: dowiedziałeś się już, że Polska jest płatnikiem UE? Jak sam widzisz, są kraje, które radzą sobie dobrze bez UE. Także przynależność do UE nie jest wyznacznikiem, czy dany kraj będzie się rozwijał, czy nie.
Zgłoś
Fleder 2013-02-08, 0:26
Jarema88 napisał/a:

Już niedługo będziesz mówił. Po arabsku.

Czy ja gdzies napisalem ze chce sprowadzac arabow do Europy? Ich akurat wiecej nie potrzebujemy.
Zgłoś
mik777pl 2013-02-08, 0:27
Na prezydenta z nim:D chuj gorszego cyrku nie będzie/
Zgłoś
Pokh 2013-02-08, 0:30
@UP to zapierdalaj FULL-TIME I PRACUJ JAK murzyn za kasa mcdonaldsa chyba ze masz wtyki, chwala Bogu.
sprowadzaj dalej cukierki, lizaczki i sracipaci kurwa, sprobuj handlowac towarem ciezkim. przepisy nie tak straszne, a chuuuu ze kontroli nie ma co?? moze kurwa na granicy nie ale jak ci przyslowiowego polaczka zlapia na czesko-niemieckiej to za chuj cie za darmo nie puszcza. a pozniej nie ma kto europejskiego prawa przestzrzegac bo przeciez nikt nic nie widzial. kolejny pelikan. i UKRAINA CZY ROSJA SAME SOBIE KURWA BEZ ZADNYCH OBOSTRZETN PODATKOW SRATKOW ZADATKOW PRODUKUJA SPROWADZAJA GAZ CHOCIAZBY! I PLACA MULTUM MNIEJ OD NAS!
Zgłoś
Vickers.pl 2013-02-08, 0:35 1
Niby za Korwina zawsze piwo....ale w 1 minucie jest błąd rzeczowy, spadek tempa wzrostu PKB spowodowany był minięciem efektu "catch up" czyli doganiania przez zacofane gospodarczo kraje gospodarek wysoko rozwiniętych, więc to nie przez unię
Dziękuje spełniłem się jebane studia nareszcie się na coś przydały
Zgłoś
Samuraj01 2013-02-08, 0:55 2
Zgłoś
K................a 2013-02-08, 1:07
Chuj z Korwinem. Ten człowiek nie potrafi nawet dostać się do sejmu ze swoimi kolejnymi tworami. W sumie w latach 1991-1993 siedział w sejmie i potem już nigdy się tam nie dostał. Wolę UE wraz z jej wadami, niż tego dziada i związanych z nim ujadaczy i czubków pokroju Arjozofa (patrz Youtube).

Sankers92 dobrze napisał w swoim pierwszym komentarzu i żadne pierdolenie "Combat KM" tego nie zmieni.

A tu macie radosną twórczość korwinowskiego psychola, wspomnianego Arjozofa
Biała Pięść - Combat KM

Zgłoś
Pokh 2013-02-08, 1:43 1
ty koniec świata chuj pajac i klocki ci lego w cyce
Zgłoś
K................a 2013-02-08, 1:46 1
Pokh napisał/a:

ty koniec świata chuj pajac i klocki ci lego w cyce

Jak już nauczysz się mówić po polsku to napisz mi na PW.
Zgłoś
bovski 2013-02-08, 2:07
Koniec Świata nadal myśli, że kogoś obchodzi jego zdanie A co do tematu: nawet Lech Shandy procentowo wypada lepiej niż Korwin
Zgłoś
K................a 2013-02-08, 2:11
Zgłoś
o................n 2013-02-08, 2:31
Pokh napisał/a:

@UP to zapierdalaj FULL-TIME I PRACUJ JAK murzyn za kasa mcdonaldsa chyba ze masz wtyki, chwala Bogu.
sprowadzaj dalej cukierki, lizaczki i sracipaci kurwa, sprobuj handlowac towarem ciezkim. przepisy nie tak straszne, a chuuuu ze kontroli nie ma co?? moze kurwa na granicy nie ale jak ci przyslowiowego polaczka zlapia na czesko-niemieckiej to za chuj cie za darmo nie puszcza. a pozniej nie ma kto europejskiego prawa przestzrzegac bo przeciez nikt nic nie widzial. kolejny pelikan. i UKRAINA CZY ROSJA SAME SOBIE KURWA BEZ ZADNYCH OBOSTRZETN PODATKOW SRATKOW ZADATKOW PRODUKUJA SPROWADZAJA GAZ CHOCIAZBY! I PLACA MULTUM MNIEJ OD NAS!

Wydaje mi się, że piszesz do mnie. Jak kupisz słownik, nauczysz się stosować duże litery na początku zdań i przecinki, odrobisz lekcje, uspokoisz się i konkretnie mi napiszesz dlaczego się mylę na PW to z chęcią poprowadzę z Tobą polemikę.
Zgłoś
crafty1 2013-02-08, 2:42 3
Sankers92 - Co ty chłopczyno pleciesz? jaka kur*a praca w gimnazjum na wakacje? Ulotki roznosiłeś? My kur*a żyjemy na tej samej planecie?
Co ci się wybudowało przez te lata? Kawałek A4 i A1? za który płacimy bóg wie ile czasu podatku w paliwie a do tego dojebali jeszcze opłatę za przejazd przez autostradę Viatole i inne chujostwa? Dorośnij trochę a później wypowiadaj się w poważnych tematach, serdecznie ci życzę żebyś założył kiedyś firmę najpierw Ci wjechał i dojebał US, później PIP , a jak się rozwiniesz niech twoi pracownicy utworzą związek zawodowy i zablokują ci firmę na ile im się żywnie podoba bo im się kurwa należy?
Robić się nie chce? Podziękuj twojemu magicznemu tuskowi który socjalami nagradza wszystkich nierobów, a za moje pieniądze popierdalasz do gimnazjum z którego wynosisz takie herezje i jeszcze się tym chwalisz? Mnie jako przedsiębiorcy twój pan i władca tusk karze za to że jestem przedsiębiorczy podatkiem dochodowym za to że mi się chce zapierdalać, moim pracownikom zabiera 3/4 pensji w formie podatków a może i nawet 80 pare procent licząc Vat we wszystkim i inne podatki,
Jeżeli nie masz o czymś zielonego pojęcia skończ pierdolić bo jeszcze zarazisz innych,
Tusk podwyższył stawkę Vat na 23% i był to zabieg podobno głównie poparty przez jego ekipe od PR`u , co z tego że ten vat bekasz na każdym kroku a jego podniesienie nie ma żadnego realnego wytłumaczenia ty i tak powiesz że 2% to cały chuj....
A jeżeli pracowałeś gdzieś w gimnazjum to lepiej się z tym nie wychylaj bo jak twojego pracodawcę dojebie PIP to już nie będziesz miał gdzie pracować - tak też podziękuj chwalebnemu tuskowi
Dziękuję
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem