Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@crafty1
Ależ ty musisz być przedsiębiorczy, skoro tak narzekasz. Sankers92 pracuje sobie w wolnym czasie i nie stęka. Tobie się pewnie wydaje, że jak Korwin dojdzie do władzy to obniży te podatki i wprowadzi super wolność gospodarczą. Ja myślę, że chuj wielki by zrobił, bo narobiłby swoim zaoraniem wszystkiego takiego bigosu, że dopiero wtedy ludzie wyszliby na ulicę i zrobili z niego piniatę.
Nie pierdol takich, kurwa, debilizmów, że on chodzi do szkoły za twoje pieniądze. Twoje to jest gówno. Na jego edukację pracują jego rodzice, na twoją pracowali twoi. Założyłeś jakąś chujową firmę i robisz z siebie wielkiego, kurwa, kapitalistę, co to wszystkich nierobów utrzymuje.
Zacznijmy od trywialnych spraw - ano takich że w polsce kapitalizmu nie ma,
po drugie - jestem zmuszany przez obecny system płacić na te szkołę czy chce czy nie, mimo tego że jestem obecnie bezdzietny więc nie pierdol że nie płacę za państwowych nauczycieli i utrzymanie tych burdeli
po trzecie - lewackie poglądy zwykle nie idą w parze z rozumem dlatego w ogóle nie powinienem z tobą dyskutować
I tak założyłem firmę dzięki której ma na chleb parę rodzin i jestem z tego kurwa dumny - a takie osoby jak ty nie potrafią niestety tego przetrawić i dalej będą się jarać dopłatami z uni i zasiłkiem dla bezrobotnych
Będziesz płacił, czy ci to pasuje czy nie. Każdy z nas płaci, bo żyjemy w społeczeństwie, które musi być wykształcone. A jak ci nie pasuje to wyjedź do jakiegoś raju podatkowego. Przecież jesteś taaaaki przedsiębiorczy. Możesz też zamieszkać w buszu i wpierdalać korzonki i wiewiórki. Wtedy będziesz miał najprawdziwszy kapitalizm - co sobie wydłubiesz/upolujesz to będziesz jadł. Dla mnie możesz sobie nawet zatrudniać milion ludzi i koło chuja mi to lata. Zasiłku nie pobieram, a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.
a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.
Mówisz, że po co to, że za nią płacisz, ale ty ją przyjąłeś, teraz masz maturę, dyplom ukończenia studiów (będziesz miał).