Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................a 2013-02-08, 3:05
@crafty1

Ależ ty musisz być przedsiębiorczy, skoro tak narzekasz. Sankers92 pracuje sobie w wolnym czasie i nie stęka. Tobie się pewnie wydaje, że jak Korwin dojdzie do władzy to obniży te podatki i wprowadzi super wolność gospodarczą. Ja myślę, że chuj wielki by zrobił, bo narobiłby swoim zaoraniem wszystkiego takiego bigosu, że dopiero wtedy ludzie wyszliby na ulicę i zrobili z niego piniatę.

Nie pierdol takich, kurwa, debilizmów, że on chodzi do szkoły za twoje pieniądze. Twoje to jest gówno. Na jego edukację pracują jego rodzice, na twoją pracowali twoi. Założyłeś jakąś chujową firmę i robisz z siebie wielkiego, kurwa, kapitalistę, co to wszystkich nierobów utrzymuje.
Zgłoś
crafty1 2013-02-08, 3:37 3
Koniec Świata napisał/a:

@crafty1

Ależ ty musisz być przedsiębiorczy, skoro tak narzekasz. Sankers92 pracuje sobie w wolnym czasie i nie stęka. Tobie się pewnie wydaje, że jak Korwin dojdzie do władzy to obniży te podatki i wprowadzi super wolność gospodarczą. Ja myślę, że chuj wielki by zrobił, bo narobiłby swoim zaoraniem wszystkiego takiego bigosu, że dopiero wtedy ludzie wyszliby na ulicę i zrobili z niego piniatę.

Nie pierdol takich, kurwa, debilizmów, że on chodzi do szkoły za twoje pieniądze. Twoje to jest gówno. Na jego edukację pracują jego rodzice, na twoją pracowali twoi. Założyłeś jakąś chujową firmę i robisz z siebie wielkiego, kurwa, kapitalistę, co to wszystkich nierobów utrzymuje.

Zacznijmy od trywialnych spraw - ano takich że w polsce kapitalizmu nie ma,
po drugie - jestem zmuszany przez obecny system płacić na te szkołę czy chce czy nie, mimo tego że jestem obecnie bezdzietny więc nie pierdol że nie płacę za państwowych nauczycieli i utrzymanie tych burdeli
po trzecie - lewackie poglądy zwykle nie idą w parze z rozumem dlatego w ogóle nie powinienem z tobą dyskutować
I tak założyłem firmę dzięki której ma na chleb parę rodzin i jestem z tego kurwa dumny - a takie osoby jak ty nie potrafią niestety tego przetrawić i dalej będą się jarać dopłatami z uni i zasiłkiem dla bezrobotnych
Zgłoś
K................a 2013-02-08, 3:51
crafty1 napisał/a:

Zacznijmy od trywialnych spraw - ano takich że w polsce kapitalizmu nie ma,
po drugie - jestem zmuszany przez obecny system płacić na te szkołę czy chce czy nie, mimo tego że jestem obecnie bezdzietny więc nie pierdol że nie płacę za państwowych nauczycieli i utrzymanie tych burdeli
po trzecie - lewackie poglądy zwykle nie idą w parze z rozumem dlatego w ogóle nie powinienem z tobą dyskutować
I tak założyłem firmę dzięki której ma na chleb parę rodzin i jestem z tego kurwa dumny - a takie osoby jak ty nie potrafią niestety tego przetrawić i dalej będą się jarać dopłatami z uni i zasiłkiem dla bezrobotnych

Będziesz płacił, czy ci to pasuje czy nie. Każdy z nas płaci, bo żyjemy w społeczeństwie, które musi być wykształcone. A jak ci nie pasuje to wyjedź do jakiegoś raju podatkowego. Przecież jesteś taaaaki przedsiębiorczy. Możesz też zamieszkać w buszu i wpierdalać korzonki i wiewiórki. Wtedy będziesz miał najprawdziwszy kapitalizm - co sobie wydłubiesz/upolujesz to będziesz jadł. Dla mnie możesz sobie nawet zatrudniać milion ludzi i koło chuja mi to lata. Zasiłku nie pobieram, a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.
Zgłoś
crafty1 2013-02-08, 6:35 3
Koniec Świata napisał/a:

Będziesz płacił, czy ci to pasuje czy nie. Każdy z nas płaci, bo żyjemy w społeczeństwie, które musi być wykształcone. A jak ci nie pasuje to wyjedź do jakiegoś raju podatkowego. Przecież jesteś taaaaki przedsiębiorczy. Możesz też zamieszkać w buszu i wpierdalać korzonki i wiewiórki. Wtedy będziesz miał najprawdziwszy kapitalizm - co sobie wydłubiesz/upolujesz to będziesz jadł. Dla mnie możesz sobie nawet zatrudniać milion ludzi i koło chuja mi to lata. Zasiłku nie pobieram, a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.

A później się dziwić że taki rozpierdol jest w tym kraju jak tacy ludzie jak ty mają prawo do głosu, kapitalizm rozumiesz przez wpierdalanie wiewiórek ,a socjalizm uważasz za coś dobrego, proponuje wypierdolić do mateczki rosji tam by ci było jak w uchu , kończe tę konwersację bo jak na razie twoim najmocniejszym argumentem jest to że mogę wyjechać do buszu,
Zgłoś
prozal 2013-02-08, 8:08
Nie wiem jak można popierać gościa, który od 20-25 lat gada to samo w koło i chociaż minimalnie nie skorygował swoich poglądów. Jedni to pochwalają, ale dla mnie skoro gościu 25 lat temu gadał to jedno i obecnie to powtarza to chyba nie zauważył zmian jakie zaszły w gospodarce, społeczeństwie czy chociażby na świecie. Szkoda że Adolf nie miał przebicia jak Pan Kurwin - Mickey...
Zgłoś
Gandahar 2013-02-08, 8:13
Dlatego trzeba zniszczyć demokrację
Zgłoś
r................q 2013-02-08, 11:26 2
Koniec Świata napisał/a:

a dopłaty z Unii uważam za potrzebne.

No nie wiem jak mam rozmawiać z takimi ludźmi, którzy pierdolą dla samego pierdolenia. Nie wiem ile czasu jeszcze tobie zajmie pojęcie, że dzięki UE chuja mamy i to są fakty. Kawałek autostrad, na których są takie przekręty, że głowa boli? A może pomoc dla bezrobotnych, która wygląda w następujący sposób: kurs na wózki widłowe i jakieś kursy jak założyć własną firmę...

Zresztą, tych 300 mld o których mówił Korwin, pewnie nie będzie. Po prostu Tusek nie da rady ich załatwić. A jeżeli załatwi - to posypią się premie i to niemałe. Jak wspominałem wcześniej - z tych 300 mld oddamy 2x tyle - ale tych pieniędzy nie mamy, to będziemy brać kredyty z oprocentowaniem 20%, czyli krótko mówiąc ponad 50 mld pójdzie do banków jako odsetki. Kilkanaście baniek pójdzie na premie, a reszta na fotopstryki.
A kredyty będziemy spłacać my.
Zgłoś
K................a 2013-02-08, 17:57
@rusq

Tak, oczywiście, UE nic nie zmienia... Pierdolenie Korwina i pseudopatriotów, marsze i spędy narodowo-masturbacyjne zmeiniają więcej. Przeciez ci ludzie nie potrafią nawet stworzyć żadnej znaczącej siły politycznej i wejść do sejmu z tymi 4%. To już nawet Palikot ze swoimi dziwakami potrafił wycisnąć 10%. Nie dziwię się wcale skoro Korwinoidy maja takie idiotyczne pomysły jak zlikwidowanie darmowej edukacji. Sami się już przecież zdążyli wykształcić.
Zgłoś
r................q 2013-02-08, 18:50 1
To powiedz mi do kurwy nędzy co ta unia zmienia? Prócz tego, że w chwili obecnej mamy zastój gospodarczy i nic, ale to kurwa nic nie wskazuje na to, żeby było lepiej? Jesteś w stanie wydusić z siebie choć 3 argumenty, dzięki którym mógłbym uwierzyć, że UE coś Polsce pomogła?

Ponadto, nigdzie nie napisałem, że popieram JKM. Co nie zmienia faktu, że w wielu kwestiach nie mogę się z nim nie zgodzić. Poza tym, na chuj darmowa edukacja? Na kiego chuja muszę utrzymywać coś, co mi nie jest potrzebne, bo de facto dziecka w chwili obecnej nie mam? Obecnie to wygląda w ten sposób, że moje i twoje pieniądze rozchodzą się po różnych ministerstwach, a reszta szmaciaków dopiero trafia do szkół. Zresztą, tak jest ze wszystkim - składki emerytalne, zdrowotne etc. Założę się, że gdyby szkoły były w całości prywatne, a programy nauczania były ustalane przez szkoły, a nie MEN, to wszyscy by na tym zyskali.

I jeszcze jedno - nie ma czegoś takiego jak darmowa edukacja, bo płacisz za to w podatkach.
Zgłoś
K................a 2013-02-09, 11:47
@rusq

Faktycznie jest zastój gospodarczy, ale coś jest w tej kwestii robione. Ty oczywiście uważasz nic nie jest robione, więc chciałbyś wywrócić wszystko do góry nogami i liczysz na to że większość ludzi zgodzi się na poniesienie konsekwencji tej "rewolucji" dla "przyszłych korzyści" (jeśli rzeczywiście jakieś będą)?

Masz rację, nie darmowa edukacja, tylko publiczna. Mówisz, że po co to, że za nią płacisz, ale ty ją przyjąłeś, teraz masz maturę, dyplom ukończenia studiów (będziesz miał). Może powinieneś się tego wyrzec i zostać człowiekiem bez szkoły. W CV będziesz pisał, że nie masz żadnego wykształcenia. Zobaczymy jaka będzie reakcja pracodawców. Ale ty chcesz odebrać innym to co sam już otrzymałeś.
Zgłoś
kroplowa 2013-02-09, 14:13
Koniec Świata napisał/a:

Mówisz, że po co to, że za nią płacisz, ale ty ją przyjąłeś, teraz masz maturę, dyplom ukończenia studiów (będziesz miał).

To tak jakby gadać, że skoro ktoś jest ateistą to dlaczego był chrzczony.. A i ta publiczna edukacja jest tak świetna, że ludzie po studiach siedzą na kasach A po drugie to pracodawca i tak nie będzie brał pod uwagę tych wykształceń, bo wiadomo jakie gamonie kończą studia, tylko będzie robił setki rozmów kwalifikacyjnych dopóki zobaczy, że kandydat rzeczywiście coś potrafi. Chyba, że szczytem ambicji jest praca fizyczna to wystarczy rzut okiem Tak więc idź być lewakiem gdzie indziej.
Zgłoś
K................a 2013-02-10, 0:16
kroplowa (lat 21; pewnie dużo potrafi)

Ciekaw jestem jakby to było gdyby na rozmowie kwalifikacyjnej pojawił się człowiek, który w CV ma na pisane "brak wykształcenia"? Nawet jeśli zacząłby się wymądrzać w temacie pracy o którą się ubiega, czy osoba kwalifikująca w ogóle traktowałaby takiego kogoś poważnie (mowimy tutaj o dzisiejszej rzeczywistości, a nie o imaginacjach fantastów)?

Idź być fantastą gdzie indziej.

Odnośnie ateizmu i chrztu: Jaki to ma wpływ na twoje życie? My tutaj rozmawiamy o poważnych sprawach, a nie debilnej religii.
Zgłoś
q................c 2013-02-10, 18:40 3
Smutne ale prawdziwe.

Zgłoś
adach250 2013-02-13, 13:48 155

Nie jest to prowokacja bo wstawiłem zdjęcie wyglądające jak film, poniżej w komentarzu( bo wrzucanie czegokolwiek jest tu strasznie chujowe) wstawiam link do filmu na youtube. Zrobiłem tak ponieważ film wrzucany nie może być dłuższy niż 20 min. Chciałbym żeby to trafiło na główną i dotarło do większej ilości osób. Nie jestem korwinistą czy jak tam to nazywacie, uważam tylko że mimo jego głupkowatego wyglądu w wielu sprawach ma racje choć trudno byłoby to przepchnąć.

youtube.com/watch?v=lI2VuXu4_40
Zgłoś
z................g 2013-02-13, 13:52 33
Mnie nie musisz przekonywać...piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem