Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MareKSG 2013-02-13, 14:31 10
Szkoda właśnie, że wyglądem i sposobem przekazywania informacji nie potrafi przekonać reszty ciemnoty, która woli zagłosować na Tuska lub Kaczyńskiego. Szczególnie jeżeli chodzi o Tuska, który rozpierdala kraj, a dalej na niego głosują. To już wyższa szkoła kretynizmu. Takie rzeczy tylko w Polsce.
Zgłoś
defcon1 2013-02-13, 14:32 10
Bądź co bądź ja gościa popieram. Spoza bandy starych świń przy starym korytku (czyt. PSL, PiS, PO, SLD) on jako jedyny ma coś ciekawego do zaoferowania. Oddałem ostatnio na niego głos, na kolejnych wyborach mam taki sam zamiar. Przede wszystkim podoba mi się stałość jego poglądów: Tuskowi nie robi problemu, by w 2010 i w 2012 zaprezentować odwrócone o 180 stopni postawy, Korwin natomiast jest konsekwentny.
Zgłoś
n................2 2013-02-13, 14:34 9
Usunąc zbiorczy na Korwina!
Zgłoś
lukasz12122 2013-02-13, 14:38 1
Zaraz jakiś debil napisze coś w stylu: za Janusza zawsze piwko.

Za Janusza zawsze piwko!
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-13, 14:38 3
lukasz12122 napisał/a:

Zaraz jakiś debil napisze coś w stylu: za Janusza zawsze piwko.

mówisz, i masz
za Janusza zawsze piwko
Zgłoś
ady1990 2013-02-13, 14:38 12
Mam tu konto od 2009 roku, ale pierwsze piwko poszło dopiero teraz...
Zgłoś
Pisza 2013-02-13, 14:45
No, Panie i Panowie.

Zamiast oglądać debilne filmiki po raz enty i robić kwadraciki na pulpicie, możecie posłuchać czegoś, kogoś mądrego.
Może dowiecie się czegoś ciekawego, zamiast tego, że ktoś pobił rekord ilości piłeczek tenisowych w dupię.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-13, 14:47
Jak film za długi to go ściągnij i podziel na 2. Co za problem.
Zgłoś
adach250 2013-02-13, 14:49 5
Jak chcesz sobie obejrzeć to kliknij w link. Co za problem?
Zgłoś
hajfest 2013-02-13, 14:55 1
Gdyby gimbusiarnia miała prawo głosu, Korwin zostałby prezydentem
Zgłoś
kubek77 2013-02-13, 14:59 8
Krowin na premiera! On ma naprawdę dobre pomysły. Nie tłucze o smoleńsku, krzyżu w sejmie, związkach homoseksualnych, zdradzie państwa i podobnych duperelach. Radzi sami zadbajmy o siebie, a będzie lepiej. Niestety dla stada pasożytów zwanych politykami, urzędnikami oraz leniwymi osobnikami pobierającym wsparcie socjalne on nie jest na rękę, ponieważ w końcu musieliby zacząć coś robić i zarabiać na siebie, a nie opierdzielać się na całego. Następne wybory głosuję na Korwina (ostatnio nie głosowałem, bo niestety u mnie nie było jego listy:( , a Palikot mnie oszukał.) Głosujmy na Korwina!
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-13, 14:59 10
hajfest napisał/a:

Zgłoś
cripkillah 2013-02-13, 15:01 10
hajfest napisał/a:

Wypierdalaj
Zgłoś
sinjids 2013-02-13, 15:13 2
Korwin ma wiele racji i zagłosowałbym na niego, gdyby nie kilka zjebanych pomysłów m. in. jego stosunek do inwalidów.
Zgłoś
N................r 2013-02-13, 15:14
Słyszałem ostatnio, że to żyd, mason, sb'ek itp propaguje gmo i inne syfy. Jezeli to prawda to dlaczego ryży wiżyn netłork i inne "bezpartyjne media" tak dociekliwie mieszaly go z blotem ? Czyzby przejrzal na oczy i wyrwal sie spod kajdan ? Pomyslcie.
Moim zdaniem zasluguje na szanse tak samo jak kiedys dostal ja tenze kataklizm panujacy w Polsce. Tego kraju nie da sie bardziej zrujnowac. Po pierwsze zmienimy wladze - o ile to mozliwe gdyz nie dowierzalem, ze aktualna partia doszla do wladzy, czy ludzie moga byc az tak slepi ? Po drugie wszystkie te argumenty w/w przez innych uzyszkodnikow.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem