Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
sam mam mieszane poglądy, indywidualne. Po części zgadzam się z lewicą, po części z prawicą, ale wolę Korwina rządzącego tym krajem, niż kogokolwiek innego.
Koniec Świata, Krowin jak Pinochet jest liberałem. Póki by on nie próbował lewicowych teorii wpychać w prawo państwowe a przez to ograniczać wolność innych ludzi póty może sobie być kim mu się podoba.
A UPRu nie porzucił. URP się rozpadł. To co jest teraz to nowy śmieszny twór który ostatnio zajmuje się głównie szykanowaniem byłego szefa zamiast polityką.
Spojrz na metode wyborow. Palikot sie nie dostalby gdyby nie byl marinetka obecnych wladz. Wystarczy spojrzec na to ze nagle magicznie mu majatku przed wyborami przybylo by moc wystartowac w wyborach. I spojrz na "poslow" jego. Te rownie nagle zbiorowisko ludzi do startowania w wyborach. Tam sa ludzie ktorych studenci prawa pokonuja w debacie o polskim prawie...
Palikot pogromca prawicy? Nie przypominam sobie by byl wstanie pokonac kogokolwiek na argumenty. Nawet nie wiem czy jakiekolwiek ma...