Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blacha89 2010-05-14, 11:12 3
Echelon napisał/a:

I co chcecie mieć gościa za prezydenta który nosi muchę?

Ta i to miałby być mocny argument za tym aby na niego nie głosować? Po za tym obecnie uważa się, że jeżeli mężczyzna nosi muchę, a nie zwis męski, to świadczy to raczej o jego mocnej osobowości. Wiem, że krawat obecnie jest na topie w świecie polityki, ale tak naprawdę bardziej eleganckim rozwiązaniem jest właśnie mucha.
No, a Korwin Mikke wg mnie jest naprawdę jednym z ciekawszych i chyba lepszych kandydatów w tych wyborach, tym bardziej, że nie jest przedstawicielem żadnej z partii zasiadających w Sejmie, więc na stanowisku prezydenta byłby raczej bezstronny i nie faworyzowałby żadnej z partii. Po za tym gości choć ma dość oryginalne poglądy na pewne sprawy, to jednak jest cholernie inteligentny i te swoje poglądy pewnie potrafiłby poprzeć konkretnymi argumentami. No, a jego pomysłów, aż tak bardzo nie trzeba się bać, bo aby zaczęły obwiązywać, to i tak musiałby być przegłosowane w Sejmie.
Komorowski będzie marionetką w rękach Tuska i PO(co zresztą wg. mnie pokazała debata Komorowski - Sikorski, no a Kaczyński też jakichś oryginalnych poglądów nie ma, ani pomysłu na Polskę, a gdyby został prezydentem, to faktycznie przestałby istnieć jakakolwiek opozycja dla PO, bo tylko on trzyma jeszcze PiS w całości.
Zgłoś
blacha89 2010-05-14, 12:08
Z tymi całkowitym zgadzaniem się z poglądami to ma rację, bo taki człowiek nie ma własnego zdania i nie będzie potrafił sprzeciwić się błędnym decyzjom, właśnie dlatego taki człowiek jest niebezpieczny. Człowiek bez własnego zdania (a, więc i można powiedzieć bez wolnej woli), jest groźny, bo taka postawa to już jest fanatyzm, a nie poparcie.
No, a co do tego czy JKM chce zostać prezydentem, to tak naprawdę trudno ocenić ile w tym prawdy, bo to jest już jego kolejna kampania, którą finansuje praktycznie z własnych środków, bo państwo do jego partii nie dopłaca tak jak robi to w przypadku partii zasiadających w Sejmie.
Zgłoś
L................G 2010-05-14, 13:10 2
Magik2501 napisał/a:

2 miliony A roku na rok mu przybywa w zastraszającym tempie, jak oni to robią

Rozmnażają się
Zgłoś
M................n 2010-05-14, 13:37
I dobrze.
Zgłoś
Saia 2010-05-14, 13:54 2
xkxkxkxkxk napisał/a:

Janusz Korwin-Mikke, przeciwnik UE, wielbiciel populistycznego pierdolenia, mrzonek o monarchii w Polsce, głupiego gadania o legalizacji celem zjednania sobie młodego elektoratu, tak młodego, że połowa jeszcze dowodów się nie dorobiła. Nie chcę mi się wierzyć, że on ma coś wspólnego z polityką. Ten człowiek w życiu nie podźwignąłby prezydentury.

a dla odmiany ty masz głupi nick.
Zgłoś
Uriz 2010-05-14, 15:06 1
Dee_Loc napisał/a:

o stary, ja za rok mogę głosować. A dorosłym doradzam poprzeć jego

Piwa: 22/440

dopiero za rok? przecież od 11 lat możesz głosować , prawda?

A co do JKM to słowa Radio czy komputer też nie używa bo to takie amerykańskie i kojarzyć mu się może z Ruchaniem czy kupą?
Rozumiem , że ma własne poglądy i je wyraża , ale kulturę trzeba mięć...
Zgłoś
Radeg 2010-05-14, 15:43
finch20 napisał/a:

Większość zaczyna ten temat nie wiedząc co wogóle pisząc
Ja określam wielu ludzi za nie douczonych głąbów
jeśli uważacie że geje czy lesbijki nie są potrzebne do życia to się grubo mylicie a i wogóle nie zaczynajcie tego tematu jeśli nie wiecie o co kaman

Geje i lesbijki są potrzebne, żeby się z nich śmiać, inaczej świat byłby bardzo monotonny.
Zgłoś
Sebun 2010-05-14, 16:53
Zahor napisał/a:

Do puki siedza cicho i sie nie wychylaja :

Ty też lepiej zrobisz siedząc cicho niż robiąc z siebie pośmiewisko ortografią i elokwencją na poziomie ucznia gimnazjum specjalnego.
Zgłoś
B................z 2010-05-14, 17:14 4
JKM jak zawsze w formie - człowiek, który nie boi się konfrontacji, a swoje zdanie popiera racjonalnymi argumentami.

Zgłoś
Chupacabra 2010-05-14, 17:39
Ten pan obok JKM to jakiś mongoł.
Zgłoś
G................k 2010-05-14, 20:38
Jak na mój gust jakiekolwiek poważne wspieranie Korwina i traktowanie go jako wzoru jest poniżej krytyki bo to wariat i psychopata, a najliczniejsza rzesza jego wyborców idzie właśnie do gimnazjum.
Zgłoś
m................4 2010-05-14, 21:56
Wie chłop dokladnie czego chce..

Ja jestem na TAK!
Zgłoś
M................y 2010-05-14, 22:26
niech rzuci jeszcze kiedyś "JP na 100%" i będziesz musiał zabrać szczylowi dowód
Zgłoś
P................n 2010-05-15, 0:32
Ja do polityki się nie mieszam. Róbcie co chcecie, tylko dajcie mi spokój i nie ograniczajcie. A co do ludzi na "G"... jeśli macie problem, czy powinno was się traktować na równi z innymi, normalnymi ludźmi, to idąc myślą natury powiem tak: spójrz w majtki koleżance, koledze i sobie... i przemyśl, do czego to Twoje bardziej pasuje... a może wtedy zrozumiesz, że coś z Tobą jednak poszło nie tak. Niech was Zordon błogosławi.
Zgłoś
OFF 2010-05-15, 3:15
ludzie..ale wy pitolicieee...

finch : niedouczonych jak już ,a nie "nie douczonych"

Cytat:

2 miliony homoseksualistów

skąd on te dane wziął? Jeśli to prawda to ja uciekam z tego kraju... ich jest więcej niż nas..sadystów tylko gdzie ja się podzieję? We Francji pewnie ich więcej

Tak na poważnie to ładnie się ten "homoś" spiął.. muszę znaleźć ciąg dalszy bo chciałbym zobaczyć całą reakcję i ripostę tego "faceta"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem