Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Jak ja tego typa nie cierpię Ma takie problemy że ja pierdolę, np zapinanie pasów albo sygnalizacja świetlna. Niech pójdzie na emeryturę i przestanie robić wiochę. Wie doskonale że na wiejską się nie dostanie, mimo to pcha się tam na chama. Nawet w tym Rybniku dostał baty
Jak ja tego typa nie cierpię Ma takie problemy że ja pierdolę, np zapinanie pasów albo sygnalizacja świetlna. Niech pójdzie na emeryturę i przestanie robić wiochę. Wie doskonale że na wiejską się nie dostanie, mimo to pcha się tam na chama. Nawet w tym Rybniku dostał baty
Wie doskonale że na wiejską się nie dostanie, mimo to pcha się tam na chama.
Bo chce wypierdolić tych lewaków i ruszyć z tym państwem do przodu? A pcha się wszędzie bo go lewackie kurwy udupiają. Nawet go w TV nie chcą puszczać bo mówi prawde
Nic dodac nic ujac.. ale ja jeszcze dodam ze oprocz pogladow w polityce potrzebna jest jeszcze prezencja ktorej JKM po prostu nie ma.... Ludzie wybrali na prezydenta Komorowskiego ktory wg mnie byl i jest nikim w swiecie politycznym (jak dla mnie najbardziej ukryty prezydent za mojego zycia). Mysle ze jakby ktos z odpowiednia prezencja i pogladami JKM zaatakowal wybory to mialby szanse wejsc do sejmu i narobic zamieszania... JKM jednak niestety jak co kilka lat narobi szumu i nadziei niektorym a skonczy jak zawsze ze w niektorych okregach nawet nie bedzie mozna na niego glosowac .
Nie popłaczie mi się tu. Cos podobnego, Jancio niesie Polakom kaganek mądrości i niepodległości, a wredne lewaki mu nogi podkładają i nie chcą wpuścić do sejmu. No i rzecz jasna w TV też go nie chcą puszczać, bo się boją, że Jancio Polakom oczy otworzy. Spórzcie prawdzie w oczy, moi drodzy. Sraczka myślowa wyprodukowana przez mózg tego typa powoduje, że pragnie on w tym samym czasie opowiedzieć o wszystkich sprawach na raz. Efektem tego jest jąkanie i bełkot wydobywający się z jego ust. To nieszkodliwy pajac zasiadający na politycznej kanapie i śniący sen o Wielkiej Polsce, w której naturalnie on jest królem. Zapraszają go do telewizji śniadaniowej TVN za każdym razem kiedy jebnie swoją genialną myślą na temat feministek, bo to zwiększa oglądalność tego typu programów wśród kur domowych. Wasz idol to polityczny błazen, z roku na rok coraz bardziej zdziadziały i zgorzkniały. Nawet Ziemkiewicz to zauważył i głośno powiedział, a nie posądzicie chyba Ziemkiewicza o sprzyjanie "pedalstwu" i "lewactwu". Wstawiajcie sobie obrazki z Korwinem, dawajcie wirtualne piwa za tematy o nim, tak naprawdę tylko to wam pozostało.