18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Joanna mucha straciła traciła stanowisko ministra sportu na rzecz Andrzeja Biernata.

Odchodząc jednak nie zapomniała o swoich podwładnych, którym jako nagrodę dała 964 500 zł, dając średnio 1674 zł na pracownika, czyli doceniła pracę 576 osób. Do tego dochodzi 5,8 mln zł na koncert Madonny "Najwyższa Izba Kontroli oświadczyła, że wydanie publicznych pieniędzy przez minister Joannę Muchę na koncert Madonny było skandaliczne." Dodatkowo 1,5 mln zł kary ma zapłacić Narodowe Centrum Sportu Ekstraklasie S.A za nierozegrany finał futbolowego Superpucharu Polski w 2011 roku. To ogromne odszkodowanie to wynik decyzji minister sportu Joanny Muchy, która odwołała mecz.

Narodowe Centrum Sportu oprócz tej kary ma jeszcze wypłacić ponad pół miliona Rafałowi Kaplerowi - byłemu szefowi tej instytucji. Dostanie on 570 tys za to ,że … został usunięty ze stanowiska szefa NCS przez Joannę Muchę.

Smaż się w piekle sukwo
Zgłoś
astamor 2013-12-01, 17:57
No i tak to kurwa jest jak się kobietę do władzy dopuszcza. No za chuj się do tego nie nadają...
Zgłoś
Rusznic 2013-12-01, 17:59
Macie kurwa parytety. Wpieprzają byle babę byle by była bez żadnych kwalifikacji i jest klops. Chociaż panowie też wielkich kwalifikacji nie mają tam w rządzie.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-12-01, 18:04 4
Najbardziej wkurwiający jest fakt, że raczej żadna z tych osób, która odpowiedzialna jest za rozpierdalanie pieniędzy z budżetu nie zostanie pociągnięta do odpowiedzialności tylko co najwyżej powie "sorry rządziłem/am źle, nikt nie jest idealny". Życzę tym wszystkim skurwielom bolesnej śmierci czym prędzej. Czy to na raka, czy z ręki wkurwionego Polaka, czy też w inny przejebany sposób. Amen
Zgłoś
jazda123 2013-12-01, 18:10
Dziękuje ci mucha że dałaś swoim ziomalom premie z moich podatków ;/
Zgłoś
OpenStreetMaps 2013-12-01, 18:17
Jedna mucha odleciała , a teraz przylecą następne głodne . Polskę muchy zjedzą

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
solteck 2013-12-01, 18:30
zaciśnij pasa i nie pierdol

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
Aneta18 2013-12-01, 18:33
Jednak mimo wszystko nie rucha dzieci. Wypierdalac z sadistica kato zboczency prawicowi.
Zgłoś
dagins 2013-12-01, 18:46
Oczywiście z PO.
Zgłoś
Czarnarzepa 2013-12-01, 18:48
@krotki_siusiak
Sądząc po nicku Ty byś nawet nie miałczy ruchać

nie miałbyś czym*
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-12-01, 19:18 1
escimo napisał/a:

^up

Z taką facjatą długo by odpracowywała...

Chyba o to chodzi żeby kara dla niej była dotkliwa i długotrwała

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
htr83 2013-12-01, 19:29
ale ja bym ją wyruchał...
a potem spuścił wpierdol za to jakiego syfu narobiła w kraju
...a potem znowu wyruchał

ale bym ją wyruchał
a potem spuścił wpierdol za to jakiego syfu narobiła
...a potem znowu wyruchał
Zgłoś
Sonal 2013-12-01, 19:48
Wg mnie Narodowe Centrum Sportu chyba ma swojego Prezesa - więc co Muchę w to mieszacie?
Zgłoś
hubi96 2013-12-01, 20:32
Głosujcie dalej na PO...
Zgłoś
Dildowagins 2013-12-01, 20:52 2

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Seboolek 2013-12-01, 22:37
Kolejna która wyjebala kraj na pieniadze i teraz wyjedzie za granice żyć z luksusie. Niech każdy ten kraj tak rozkrada. Sami jebani złodzieje. Nawet na ulicy, gdy ukradnie ci jakiś cwel telefon czy pieniadze to jest tak samo. Okradanie innego rodaka. Mało kto potrafi dojść do czegoś ciężką pracą lub wymyslić coś legalnego. Każdy woli poczekać aż się pula uzbiera a potem od tak ją zajebać. Polski naród strasznie się stacza. Nie wiem czy to efekty historii czy może rządu, stawiam to drugie ale przecież rząd to ludzie. Jak ktoś coś kradnie to jest na poziomie muchy czy nawet tuska i innych pojebów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów