📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najważniejsze to się nie załamywać, nadal być sobą, nie udawać kogoś innego. Serce rośnie gdy się widz jak człowiek po stracie nogi nadal potrafi cieszyć się życiem
"Hallowed be Thy name" - nic więcej kurwa dodać nie trzeba!
Mini paraolimpiada MMA
To uzbierał na tą protezę czy nie w końcu?
baronturbina napisał/a:
"Hallowed be Thy name" - nic więcej kurwa dodać nie trzeba!
Czasy gdy Ironi robili coś oryginalnego a nie jak teraz na jedno kopyto.
dobrze że się zrzuciliśta na tą protezę dla Velture bo by nas zajebał.
021ku napisał/a:
Czasy gdy Ironi robili coś oryginalnego a nie jak teraz na jedno kopyto.
Woesz co. Byłem w Warszawie na koncercie. Pomijając to że tam jest nagłośnienie takie że w kiblu mam lepsze, to koncert dobry
Racja co stare to stare. Do roku 2000 myśle ze wszystko było idealne.
Qrwa ale miał wixe
Kurwa, dać się zabić typowi bez nogi
Typ se może jeszcze palca do dupy wsadzić i najebać spokojnie murańskim i najmanowi razem wziętym
Takiemu to choćby ujebało wszystkie kończyny to i tak będzie kombinował jak tu napaść. W końcu to jebany czarnuch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów