Prawdziwy gangsta rap
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Prawdziwy gangsta rap
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w wiekszosci filmow gra malego skurwiela - i za to go lubie
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
I tak najbardziej podobała mi się jego rola w filmie "Chłopcy z ferajny" - niezły, chory pojeb
Jeśli chodzi o stare gangsterskie filmy, to jak dla mnie przebija nawet De Niro.
Szkoda bo dla wiekszosci i tak pozostanie nieudacznikiem z filmu Kevin sam w domu:) a role w Goodfellas faktycznie swietnie zagral.
Dla większości zostanie, ale czy ta większość się liczy? przykładem jest muzyka, gdzie to co popularne nie znaczy, że jest dobre.
@ d3x88 no nie gadaj ze Cie np. Justin Bieber nie kreci nie no Ty jakis pojebany jestes. Wez kurwa na kwejka wypierdalaj. Nie no zartuje:) Masz racje ale i tak lepiej jakby go ludzie inaczej postrzegali ot tak bo to dobry aktor i wedlug mnie mu sie to po prostu od zycia nalezy:) Zaraz pewnie padna komentarze ze ja nie Polak no bo jak kurwa moge komus dobrze zyczyc no jak to kurwa no jak.
A czy dla Ciebie ważne by było zdanie fanów bibera jak np. byś robił trash metal? Nie, Ci co mają Go docenić to go docenią Joe Pesci wymiata i tego nigdy mu nie będzie można odmówić.
Najlepszy skurwiel w historii kina. A jeszcze lepiej od Goodfellas grał skurwiela w Kasynie.
Najlepsza rola Joe według mnie to ta z filmu "Mój kuzyn Vinnie", mistrzostwo
mk61 napisał/a:
Najlepszy skurwiel w historii kina. A jeszcze lepiej od Goodfellas grał skurwiela w Kasynie.
Właśnie miałem pisać, że w Kasynie też był kozak Zajebisty aktor, ciężko go nie lubić.
melodia ściągnięta z coveru Blondie - Rapture
Jego kariera zaczela i zarazem skonczyla sie na "Kevin sam w domu", szkoda bo facet miał potencjał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów