"Wyekstrahować", a nie "wyekstraktować"...
Co z was za (c)hemicy?
@MChemik: pl.wikipedia.org/wiki/Mozga
"Wyekstraktowałeś" z czego?
Dla podpowiedzi powiem, że chodzi o Mozgę trzcinowatą Dalej już nie mówię, ponieważ mogę naprowadzić ludzi, na falę narkomani w Polsce
Dla kolegi wyżej pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja
Dla kolegi wyżej pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja
No ja pierdolę... sjp.pl/co/ekstrahowa%E6
Weź matole do szkoły się wróć. Wiem co to jest ekstrakcja i to nawet lepiej niż Ty, ale oprócz tego wiem jak używać języka polskiego. NIE MA takiego słowa jak 'EKSTRAKTOWAĆ', ale JEST takie słowo jak 'EKSTRAHOWAĆ'. Poczytaj sobie trochę sjp.pl, bo najwidoczniej tego potrzebujesz.
A jak mama powie skocz? skoczysz?mama mówiła żebym nie brał narkotyków to nie biorę...i czasem mi z tego powodu smutno
Czasami trzeba posłuchać siebie, nie tylko kogoś. Poza tym wszystko jest dla ludzi...
Weź matole do szkoły się wróć. Wiem co to jest ekstrakcja i to nawet lepiej niż Ty, ale oprócz tego wiem jak używać języka polskiego. NIE MA takiego słowa jak 'EKSTRAKTOWAĆ', ale JEST takie słowo jak 'EKSTRAHOWAĆ'. Poczytaj sobie trochę sjp.pl, bo najwidoczniej tego potrzebujesz.
Dobry z Ciebie poryp. Czemu mnie obrażasz ?
Btw. DMT owszem znajduje się w naszym mózgu i jest wydzielana przez szyszynke, ale w nikłych ilościach i jest po prostu efektem ubocznym metabolizmu..
Tutaj macie więcej, bo szukając 'dwumetylotryptominy' raczej nie znajdziecie za dużo:
pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
O chuj, master, oświeć mnie. Panie "chumanisto". Jak ja do kurwy nędzy nienawidzę hejterów. Plz die.
Szkoda tylko , że poza duchowymi przeżyciami psychodelików , gościu nie uwzględnia skutków długotrwałego stosowania. Tak drug odlot , psychoza and detoks . Tripy z wami
Tylko czemu piszesz "psyhodelikow" skoro opisujesz stymulanty typu amfetamina. Na psyhodeliki zajebiscie szybko rosnie tolerancja, przez co nie mozna mowic o dlugotrwalym stosowaniu, tylko co najwyzej o stosowaniu raz na jakis czas, inaczej to jest marnowanie czasu, pieniedzy i humoru. Psychozy wystepuja glownie jak walisz stymulanty w ciagach, bo mozg nie moze wytrzymac wysokich obrotow i nerwy puszczaja:p Zeby ci po psyhodelikach odjebalo to musisz byc niestabilny emocjonalnie, znalezc sie w stresowej sytuacji pod wplywem dawki o wiele wyzszej niz zalecana i czesto jeszcze byc zmeczonym po ciagach z innymi narkotykami. No i detoks. Jak ty chcesz robic detoks od czegos co nie uzaleznia fizycznie i czego sie nie da jesc czesciej niz raz na tydzien, a i tak 1 na tydzien bedzie chujowo dzialalo. I jeszcze znika z organizmu zanim zacznie dzialac
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów