18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Nameless 2010-05-03, 12:44
@hemik01, @MChemik:

"Wyekstrahować", a nie "wyekstraktować"...
Co z was za (c)hemicy?
@MChemik: pl.wikipedia.org/wiki/Mozga
Zgłoś
h................1 2010-05-03, 12:46
MChemik napisał/a:

"Wyekstraktowałeś" z czego?

Dla podpowiedzi powiem, że chodzi o Mozgę trzcinowatą Dalej już nie mówię, ponieważ mogę naprowadzić ludzi, na falę narkomani w Polsce

Dla kolegi wyżej pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja
Zgłoś
Nameless 2010-05-03, 13:30
hemik01 napisał/a:

Dla kolegi wyżej pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja

No ja pierdolę... sjp.pl/co/ekstrahowa%E6
Weź matole do szkoły się wróć. Wiem co to jest ekstrakcja i to nawet lepiej niż Ty, ale oprócz tego wiem jak używać języka polskiego. NIE MA takiego słowa jak 'EKSTRAKTOWAĆ', ale JEST takie słowo jak 'EKSTRAHOWAĆ'. Poczytaj sobie trochę sjp.pl, bo najwidoczniej tego potrzebujesz.
Zgłoś
thewhitestar 2010-05-03, 13:32
"I don't like the drugs, but the drugs like me..."
Zgłoś
guan0 2010-05-03, 14:18 3
mama mówiła żebym nie brał narkotyków to nie biorę...i czasem mi z tego powodu smutno
Zgłoś
Koldy 2010-05-03, 15:15 1
guan0 napisał/a:

mama mówiła żebym nie brał narkotyków to nie biorę...i czasem mi z tego powodu smutno

A jak mama powie skocz? skoczysz?
Czasami trzeba posłuchać siebie, nie tylko kogoś. Poza tym wszystko jest dla ludzi...

"none but ourselves can free our mind.."
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Zgłoś
TooNA 2010-05-03, 15:51
z tej okazji opalę sobię lufkę...
Zgłoś
grauper 2010-05-03, 16:52
Freaqs to yopo to nasionka roślinki amazońskiej ;] co z tym zrobić ??XD po opadnięciu lisci ususzyc i jarać czy jak ??;]
Zgłoś
fifus92 2010-05-03, 17:56
Jedna nauczycielka chemii kiedyś do mnie powiedziała "ekstrahuj!"
Zgłoś
R................g 2010-05-03, 17:59 1
Cytat:

Jedna nauczycielka chemii kiedyś do mnie powiedziała "ekstrahuj!"

A Ty
Zgłoś
h................1 2010-05-03, 22:53
Nameless napisał/a:

Weź matole do szkoły się wróć. Wiem co to jest ekstrakcja i to nawet lepiej niż Ty, ale oprócz tego wiem jak używać języka polskiego. NIE MA takiego słowa jak 'EKSTRAKTOWAĆ', ale JEST takie słowo jak 'EKSTRAHOWAĆ'. Poczytaj sobie trochę sjp.pl, bo najwidoczniej tego potrzebujesz.

Dobry z Ciebie poryp. Czemu mnie obrażasz ?
Zgłoś
T................n 2010-05-03, 23:51
muszę... wziąć... DMT...
Zgłoś
Byczarz 2010-05-08, 23:11
Czemu tłumacz czyta 'dwumetylotryptamina', skoro nazwa DMT to Dimetylotryptamina?

Btw. DMT owszem znajduje się w naszym mózgu i jest wydzielana przez szyszynke, ale w nikłych ilościach i jest po prostu efektem ubocznym metabolizmu..

Tutaj macie więcej, bo szukając 'dwumetylotryptominy' raczej nie znajdziecie za dużo:
pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
P................n 2010-05-15, 0:39
Nameless napisał/a:

O chuj, master, oświeć mnie. Panie "chumanisto". Jak ja do kurwy nędzy nienawidzę hejterów. Plz die.
Zgłoś
lapps 2011-06-16, 17:53 1
Cytat:

Szkoda tylko , że poza duchowymi przeżyciami psychodelików , gościu nie uwzględnia skutków długotrwałego stosowania. Tak drug odlot , psychoza and detoks . Tripy z wami

Tylko czemu piszesz "psyhodelikow" skoro opisujesz stymulanty typu amfetamina. Na psyhodeliki zajebiscie szybko rosnie tolerancja, przez co nie mozna mowic o dlugotrwalym stosowaniu, tylko co najwyzej o stosowaniu raz na jakis czas, inaczej to jest marnowanie czasu, pieniedzy i humoru. Psychozy wystepuja glownie jak walisz stymulanty w ciagach, bo mozg nie moze wytrzymac wysokich obrotow i nerwy puszczaja:p Zeby ci po psyhodelikach odjebalo to musisz byc niestabilny emocjonalnie, znalezc sie w stresowej sytuacji pod wplywem dawki o wiele wyzszej niz zalecana i czesto jeszcze byc zmeczonym po ciagach z innymi narkotykami. No i detoks. Jak ty chcesz robic detoks od czegos co nie uzaleznia fizycznie i czego sie nie da jesc czesciej niz raz na tydzien, a i tak 1 na tydzien bedzie chujowo dzialalo. I jeszcze znika z organizmu zanim zacznie dzialac

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów