A konkretnie o najmocniejszym z najmocniejszych - DMT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Generalnie ciekawa sprawa z szyszynką,DMT,snami i procesami chemicznymi w mózgu.Co nie zmienia faktu że gość jest przećpany i poschizowany.
Byczarz napisał/a:
Czemu tłumacz czyta 'dwumetylotryptamina', skoro nazwa DMT to Dimetylotryptamina?
Btw. DMT owszem znajduje się w naszym mózgu i jest wydzielana przez szyszynke, ale w nikłych ilościach i jest po prostu efektem ubocznym metabolizmu..
Tutaj macie więcej, bo szukając 'dwumetylotryptominy' raczej nie znajdziecie za dużo:
pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
Chemia - poziom gimnazjum
Di - dwu
tri - trzy
tetra - cztery
penta -pięć
heksa - 6
hepta -7
itp...
wóda i szlugi są rzeczywiście gówniane bo uzależniają okrutnie i nie dają za wiele dobrego. wiele pracy nad sobą musiałem poświęcić żeby zostawić to gówno które zjadało mnie i moje pieniądze... kiedyś dostałem w prezencie nbome i to było dobre dla mnie, odwróciło moje życie 180'. bardzo mocno pokazało mi różne rzeczy i pchnęło w rozwój.
wiecie tak sobie myślę że narkotyki to wszystkie substancje psychoaktywne które !uzależniają!. a psychodeliki nie uzależniają. serio. i nie odpierdala po nich za bardzo, po prostu dużo myślisz i dużo zaczynasz rozumieć. i nie ma halucynacji nie widzisz smoków i krasnoludków. za to pojawiają się fraktale to takie geometryczne obrazy, w gogle możecie sobie obejżeć.
a btw. to w czechach i holandii są ceremonie ayahuaska
wiecie tak sobie myślę że narkotyki to wszystkie substancje psychoaktywne które !uzależniają!. a psychodeliki nie uzależniają. serio. i nie odpierdala po nich za bardzo, po prostu dużo myślisz i dużo zaczynasz rozumieć. i nie ma halucynacji nie widzisz smoków i krasnoludków. za to pojawiają się fraktale to takie geometryczne obrazy, w gogle możecie sobie obejżeć.
a btw. to w czechach i holandii są ceremonie ayahuaska
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów