Ma talent dziewczyna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ok, a co to za czerwona plamka na spodniach ?
Up już działa
Dobrze nasmarowana
- .. ale jak to ? Nie ufasz mi ?
- nie ufam czemuś co krwawi 5 dni w miesiącu i nie zdycha
- nie ufam czemuś co krwawi 5 dni w miesiącu i nie zdycha
Za szeroko nogi rozłożyła i się rozdarła.
Panowie spróbujcie tak się rozkraczyć - też zaczniecie stamtąd krwawić.
Panowie spróbujcie tak się rozkraczyć - też zaczniecie stamtąd krwawić.
Jakim moralnym zerem trzeba być by wrzucić to na internety
Jechała laska pociągiem wraz z ciocią,
Podpaskę w zapchanym przedziale jakimś cudem zmieniła, lecz co z robić z niechcianym zawiniątkiem, długo się nie zastanawiając wyrzuciła to przez okno
Pech chciał, że pociąg przejeżdżał przez opuszczoną stację kolejową a wyrzuconym ładunkiem oberwał w twarz stary pracownik kolei.
Patrzy, ściska i myśli - wata? nie wata? ale mordę rozpierdoliło
Podpaskę w zapchanym przedziale jakimś cudem zmieniła, lecz co z robić z niechcianym zawiniątkiem, długo się nie zastanawiając wyrzuciła to przez okno
Pech chciał, że pociąg przejeżdżał przez opuszczoną stację kolejową a wyrzuconym ładunkiem oberwał w twarz stary pracownik kolei.
Patrzy, ściska i myśli - wata? nie wata? ale mordę rozpierdoliło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów