18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Magik2501 2011-08-08, 22:01
A więc dubstep to to komputerowe gówno?
Zgłoś
szinszil 2011-08-08, 22:05
@up
Jeżeli nie ma jakiś odłamów "niekomputerowych" to tak- dubstep to to komputerowe gówno. A nawet jeśli ma to i tak niewiele mnie to obchodzi bardziej zależało mi na animacji niż na "tym gównie".
Zgłoś
A................N 2011-08-08, 23:23 7
Końcówka mnie rozjebała. Fajnie zrobione.
Zgłoś
fukkkofff 2011-08-09, 0:28 1
dubstep jest słaby
Zgłoś
Heichahi 2011-08-09, 0:29 2
jogging? Oni się kurwa w berka bawili... jogging, ja pierdole...
Zgłoś
holszti 2011-08-09, 1:42 8
Niestety ignoranci muzyczni nie potrafią rozróżnić dramów od dubstepu. No ,ale przecież dla was to i tak komputerowe gówno albo "techno" ( tak naprawdę to małoznany gatunek muzyki elektronicznej z lat 80tych)
Zgłoś
ronnies3 2011-08-09, 3:47
0:37 Voldemort?
Zgłoś
white_rabit 2011-08-09, 8:43 1
dubstep stał się w huj komercyjny. z muzyki którą grało się po garażach i "underground'owych" klubach stał się komercyjnym gównem, tak jak kiedyś metal czy hip hop, to trzeba przyznać. A po za tym to jest DRUM jak pisze @holszti
Zgłoś
ariel86 2011-08-09, 10:16 3
Huj wielki sie znacie jeden z drugim... Jak dla was to sa drumy to jestescie poprostu durni posłuchajcie Aphex Twina i np Noisi jka te 2 gatunki dla was są takie same to wypierdalać do piachu:)
Zgłoś
Uechtacz 2011-08-09, 11:48
Gówno wiecie o muzyce.
Ten gatunek nazywa się "umc" bo nikt nie śpiewa, za to słychać perkusyjkę z programu komputerowego. Gdyby ktoś śpiewał do umca, to byłoby disco. Jakby gadał zamiast śpiewać, to rap (od kilku lat nazywany hop-siupem, ale jeden chuj).

Jest jescze rock, metal, blues, jazz, itd, itp... ale to już muzyka tworzona za pomocą instrumentów, często przez ludzi potrafiących się nimi posługiwać, generalnie zupełnie inna historia.
Zgłoś
w................w 2011-08-09, 12:34 8
Od jakiegoś czasu patrzę na te filmiki z "dubstepami" itp jak to nazywacie i mam kurwa z was bekę niesamowitą lamusy. Nie twierdzę, że to nie popadło w komercję (ale kto słucha komercyjnej muzyki to już jego sprawa, sam produkuję i osobiście wolę te nieskurwiałe komerchą nuty), wpienia mnie jedynie fakt, że jakieś pipy wrzucają jakiś kał na stronę, w większości nawet źle to podpisując, a potem ludzie myślą, że tak to wszystko brzmi. Wiadomo, gówno się znajdzie w każdym gatunku jak i dobrą nutę, ale przed ocenianiem danego gatunku a nie kawałka należało by się lekko zapoznać z tematem. Ostatnio przykładowo, byłem świadkiem sytuacji, gdzie kumpel puścił z komy fajną hybrydkę trance i breakbeat, a jakiś typ do niego, że "fajne to, jakaś lajtowa techniawka?" Z tego co mi wiadomo, także użytkownik sadola. No kurwa nie wierzę, dlatego jak sami nie macie pojęcia o czym pierdolicie albo co wstawiacie to pozamykać ryje i oderwać łapska od klawiatury, bo potem debiliada się szerzy. Kłócił się z wami nie będę bo "ściana i tak zawsze swoje wie". Tyle w temacie.
Zgłoś
d................1 2011-08-09, 13:03
Ja bym raczej w tym wypadku stawiał na Drum and Bass lub Drumstep.
Zgłoś
oroboros 2011-08-09, 17:19
drum'n'base byl przed komputerami na vinylach tyle w temacie
dupstep powstal w latach 90 tak ze komputery tez byly jeszcze malo rozpowszechnione
Zgłoś
Lumpy1 2011-08-09, 17:22
odpierdolcie się już od stepów.
wkurwia mnie już opis (dubstep) na sadolu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem