📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dobrze, że hard, bo by dzieci zaczęły brać LSD
Nie wiedziałem, że żonka Lennona była taka rozmowna...
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
LSD - Lennon szuka działki;)
Yyyy do Lenona nic nie mam , ale ta kobita to jakaś przyjebana głodem o.O Nie wiedziałem, że on upośledzonym w rozwoju pomagał o.O
Per aspera ad astra.
LSD - co wy chcecie od LSD? i tak się nie dostaną do sejmu, choćby Grzesiu Napieralski nie wiem jak się starał...
Ta azjatka to niezła kurwa. Nie dość, że nie lubiła jego muzyki to jeszcze z butami weszła pomiędzy niego, a jego wcześniejszą żonę ;p
Kmil69, to szkoda, że nie żyłeś w tamtych czasach to i ty otrzymałbyś pomoc..
Ćpun zawsze będzie ćpunem.
Bananek napisał/a:
Nie wiedziałem, że żonka Lennona była taka rozmowna...
To jego żona? A ja myślałem, że jakiś indianiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów