Kobieta niosąca utarg 55 tys. dolarów została napadnięta przez uzbrojonego typa. Ochroniarz banku natychmiast wkroczył do akcji i rzucił się na napastnika, któremu w napadzie towarzyszyli jego dwaj synowie. Wywiązała się strzelanina, podczas której ochroniarz zastrzelił całą trójkę napastników, a sam został jedynie ranny w ramię. Nie ujawniono jego tożsamości, bo chciał zachować anonimowość. Miejsce zdarzenia: Coronado w Kostaryce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Krata piwka dla ochroniarza,jebać złodziejskie szczury
Szkoda, że nie ma dźwięku. Złodzieje to jacyś amatorzy, 2 pukawki i tylko go drasnęli, albo gość na kolanach do Guadalupe powinien zapierdalać.
No no pięknie, choc sekuriti troche szczescia miał Piwko leci !
Heliar napisał/a:
Szkoda, że nie ma dźwięku. Złodzieje to jacyś amatorzy, 2 pukawki i tylko go drasnęli, albo gość na kolanach do Guadalupe powinien zapierdalać.
Dwie pukawki to fakt, ale popatrz uważnie jest trzech operatorów rabunku. Dwóch w kaskach i trzeci, zielona koszula w białe paski w poprzek, typ jest z nimi, podniósł klamkę po kolesiu w kasku, gdzie sekundy wcześniej skakał dookoła ochroniarza, nie mając czym go zajebać, ochroniarz nie wiedział, że typ jest z nimi. Dla mnie zajebiście, że go odjebał jak psa, spotkała go zasłużona kara, wierzę, że gdyby miał okazję odjebać ochroniarza od tyłu zrobiłby to bez chwili wąchania. Fajnie, że gość odjebał ich trzech. Dać mu medal i polać po robocie. Brawa!
brawo, naraził życie dla obcej baby która nawet nie była w banku, pewnie dostanie za to premie 100$ plus balon i czekolade oraz uscisk ręki szefa
niemamskarpet. napisał/a:
brawo, naraził życie dla obcej baby która nawet nie była w banku, pewnie dostanie za to premie 100$ plus balon i czekolade oraz uscisk ręki szefa
Ale za to zrobił 3 uczynki dla świata
smc napisał/a:
Dla mnie to była ustawka.
Bo jesteś debilem, ale nie przejmuj się i tak z tym nic nie zrobisz
Chujowo że bez dźwięku, pizda zimna jakby to tatko Janusz powiedział.
No w końcu koniec z miesięcznym banem na pisanie więc, po pierwsze. Pan ochroniarz mianowany do orderu i premii pieniężnej. Po drugie, wyrwał chwasty, pewnie byli matkojebcami chuj im w dupę, jeszcze żeby ich pies z kulawą nogą jebał zanim zabiorą ich ścierwa do kostnicy. Po trzecie admin chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów