📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jaka kurwa "tekila"? toc to zwykly sikacz - dżony łolkier red label.
@Lizaczek
Kurwa minety mi się zachciało przez ten Twój nick -.-
Każdy z nas się tak skurwił przynajmniej raz za małolata, tylko po co to nagrywać?
Kurwa minety mi się zachciało przez ten Twój nick -.-
Każdy z nas się tak skurwił przynajmniej raz za małolata, tylko po co to nagrywać?
O, już coś podobnego kiedyś pisałem, dziwne że takie materiały się pojawiają akurat przy sobocie. Właśnie do takiego stanu mam zamiar się dzisiaj wieczorem doprowadzić
kurwa wypił kilka łyków a już beretka dobrze że polacy i ruskie podwyższają statystyke
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zawsze mnie to rozbawia, jak jestem gdzieś na imprezie, to w pewnym momencie czuję, że już mi starczy i więcej nie piję lub robię przerwę, typek mi powiedział że tak tylko cioty robią. Za jakieś 30 minut ja tańczyłem sobie z dziewczynami, a on leżał w rzygach, i kto się śmieje ostatni, śmieciu.
No i? Napił się za dużo i padł. Co w tym dziwnego? Kto się nigdy nie zmasakrował niech pierwszy rzuci butelką!
Teraz się napijesz i już "koledzy" lecą z telefonami kręcić...
Teraz się napijesz i już "koledzy" lecą z telefonami kręcić...
Tak wyglądałby filmik od użytkownika BPG, gdyby nie był kłamliwą cipką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów