Prosto w ryło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czego się spodziewał po pojebanej barcelonie
barcelona to banda pedałów i aktorów. Nie potrafią przegrywać co doskonale widać. Jebać kibiców barcy i realu, którzy sie podniecają cwelami i spierają jak dziewczynki, która ładniejsza...
kurwa, gdyby któryś z Barcy dostał prosto w ryj piłką, to zacząłby tarzać się po boisku jakby mu oderwało głowę, rękę, nogę i chuj wie co
"misses next match" bardzo mądrze... zwiększył szansę swojej drużyny w rewanżu..
czerwony nos ? kurwa o czym Ty piszesz człowieku. Może chlapnął coś przed meczem. Dostałem nieraz piłką w twarz, i to nie rzuconą tylko kopniętą. Nigdy się nie przewróciłem. Jedynie sprawdziłem czy nie krwawie i było głupie uczucie spłaszczonej twarzy. Ten ledwo rzucił piłke a Robben się już przewracał. W sumie to dobry patent na żółte kartki. Wystarczy poprosić o podanie piłki, i po prostu jej nie złapać i poudawać.
BongMan napisał/a:
Całe dzieciństwo. Nie raz się w ryja dostało jak się stało w murze.
Od samego uderzenia szarpnął głową do tyłu - ok, normalne. Ale czemu po chwili nagle go zgięło w pół? Pierwszy raz widzę taką reakcję przy uderzeniu w twarz. Zwłaszcza przy uderzeniu w twarz piłką, która została delikatnie podrzucona jedną ręką.
Ty kurwa chyba całą wikipedię napisałeś, taki mądry w każdej dziedzinie jesteś.
Zawsze reagowałem jak Robben, w sumie w co bym nie dostał to zginałem się w pół i te parę sekund odczekałem aż ból minie.
Tym bardziej jak dostawałem w kichawę, oczy mi momentalnie łzawią i czasem leciała farba (delikatna kichawa).
ale na sadolu widzę sami twardziele
Tym bardziej jak dostawałem w kichawę, oczy mi momentalnie łzawią i czasem leciała farba (delikatna kichawa).
ale na sadolu widzę sami twardziele
Mi się wydaje że tu bardziej chodzi o kulturę i szacunek do rywala albo raczej o jego brak xd
BongMan napisał/a:
Oo kurwa, po Robbenie bym się bycia pierdolonym aktorem nie spodziewał...
Ale jesteś pokurwiony, masakra
widzę jeszcze boli dupa poniektórych po wtorku
Widzę, że niektóry nie ogarnęli, że filmik jest w zwolnieniu, a sama piłka całkiem ciężka i twarda przy spotkaniu z delikatnym nosem. Całkowicie naturalny odruch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów